Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Schimbări la Liga a 4-a

Schimbări la Liga a 4-a

Retragerea Gloriei Cornești de la Liga a 4-a, cu o etapă înaintea finalului turului de campionat, a dus la anularea tuturor rezultatelor echipei și la anumite modificări la vârful ierarhiei. Spre exemplu, în timp ce Roberto Ziduri a pierdut 3 puncte după dispariția Gloriei, Străjerii Târgoviște au rămas fără un singur punct, astfel că au ieșit cu un avantaj de 2 puncte.

Fix cât să devină campioană de toamnă, fix cu același punctaj și golaveraj ca Ziduri, însă avantajată de numărul superior de goluri marcate. Dintre cele două se va decide campioana județului și echipa care ne va reprezenta la barajul de promovare în Liga a 3-a, în timp ce la retrogradare se eliberează un loc, prin retragerea formației din Cornești.

La jumătatea competiției, echipele din Mătăsaru și Colacu ocupă poziții retrogradabile direct, în timp ce Șuța Seacă, Vișina, Burduca, Răzvad, Bucșani, Fieni și chiar Titu stau și ele cu emoții. Puține sunt echipele de la Liga a 4-a care privesc liniștite către retur, din punct de vedere sportiv, după o tur de campionat dificil, ținând cont de contextul pandemic și de cheltuielile suplimentare de organizare.

Îmbucurător este că s-a reluat competiția la nivel județean, iar primul eșalon dâmbovițean a ajuns la finalul turului, fără probleme deosebite. Ar mai fi de disputat doar finalele Cupei Satelor și sferturile Cupei României, după care fotbalul dâmbovițean va intra la hibernare.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată
Greu printre străini
Început cu stângul


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale