Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.09.2015 00:16

Conferința de Alegeri a Organizației Județene a adus...


A A

Schimbare surpriză în Biroul de conducere al PSD Dâmbovița

Schimbare surpriză în Biroul de conducere al PSD Dâmbovița
Conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița a avut și surprize

❚ Scrutinul alegerilor interne din PSD Dâmbovița a adus, prin vot, înlocuirea președintelui executiv Leonardo Badea cu Florin Grad, directorul unei societăți comerciale din Târgoviște ❚ Alegerea acestuia în echipa de conducere a PSD a fost și pe placul președintelui Adrian Țuțuianu, care susține că astfel s-a creat o legătură între partid și mediul de afaceri dâmbovițean

ANA MARIA POPESCU


Scrutinul alegerilor interne din PSD Dâmbovița a adus schimbări la nivelul echipei de conducere a partidului. Dacă la vârful filialei județene Adrian Țuțuianu a rămas de neclintit, acesta obținând un nou mandat din partea social-democraților dâmbovițeni, la nivelul celorlalte funcții de conducere, lucrurile s-au schimbat radical. Cea mai mare surpriză a reprezentat- o înlocuirea, prin vot, a președintelui executiv Leonardo Badea cu Florin Grad, directorul unei societăți comerciale din municipiul Târgoviște.

Alegerea lui Florin Grad în echipa de conducere a PSD a fost și pe placul pre- ședintelui Adrian Țuțuianu, care susține că astfel s-a creat o legătură solidă între partid și mediul de afaceri dâmbovițean, palier care devenise greu accesibil din punct de vedere politic.

Liderul PSD Dâmbovița susține că în ultima vreme a tot avut întâlniri cu oamenii de afaceri, le-a ascultat problemele, dar cu toate acestea este din ce în ce mai greu să-i convingi pe aceștia să intermedieze discuții între salariați și politicieni, iar alegerea lui Florin Grad în echipa PSD rezolvă parțial această problemă.

„Desemnarea lui Florin Grad în funcția de pre- ședinte executiv înseamnă o legătură foarte bună cu mediul de afaceri din Târgoviște. Cunoaște direct de la sursă problemele dintr-o zonă unde noi nu prea mai avem legătură și din cauza faptului că sunt multe companii multinaționale care nu permit să ai acces și să stai prea mult de vorbă cu salariații lor. Mai cred că de aici vom primi și foarte multe impulsuri legate de solicitările oamenilor de afaceri pe zona de modificare de legislație. Am fost zilele trecute la o discuție cu câțiva dintre ei și vă spun că ne cer nu doar un Parc Industrial, ci să aducem utilități pe zona șoselei de centură. Toți ne cer să avem energie electrică, apă, gaze, canalizare extinsă”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale