Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.09.2014 00:10

Majoritatea provocate de arbitraje foarte slabe,


A A

Scandalurile curg în cascadă la Liga a IV-a

Scandalurile curg în cascadă la Liga a IV-a
Circ continuu la meciurile de Liga a IV-a, alimentat de arbitraje dezamăgitoare

❚ La Cobia, jucătorii gazdă l-au alergat și bruscat pe „centralul” Bogdan Ivașcu, care a acordat un penalty pentru Moroeni, pentru a sări apoi la asistentul Andrei Constantinescu, după ce a solicitat repetarea acestuia ❚ O fază tensionată s-a petrecut și la Fieni, unde doi arbitri divizionari, Cristi Catană și Răzvan Dobre, s-au înțeles la o fază precum șoarecele cu pisica ❚ „Am marcat noi pentru 2-1, asistentul a indicat ofsaid, iar centralul i-a făcut semn să lase fanionul jos, pentru că nu a fost poziție neregulamentară. După ce s-a consultat cu Dobre, Catană a anulat golul pe motiv de ofsaid. Apoi, au discutat din nou și au hotărăt că e gol valabil”, s-a amuzat Gogu Bucurică, antrenorul oaspeților de la Petrolul Târgoviște ❚ „Ne vedeți numai pe noi, v-ați pus pe Pierșinari că n-are gard la stadion. Știți cum se joacă la Urziceanca, e junglă, însă AJF-ul lui pește prăjit închide ochii. Mergeți la Urziceanca, dacă aveți curaj, să vedem dacă mai plecați de acolo”, și-a strigat revolta Beniamin Popescu, antrenorul-jucător de la Perșinari ❚ Brezoaele – Crevedia rămâne un meci al marilor orgolii, câștigat de gazde cu 4-1, după ce oaspeții și-au marcat două autogoluri, prin Mardare și Boiciuc. „Am fost vânduți din interior. La 1-1 am fost avertizat de Marian Matei că unul de la noi va provoca penalty. E vorba de Costea, transferat în iarnă chiar de la Brezoaele. Peste trei minute așa s-a întâmplat, băiatul făcând fault în careu. L-am dat afară”, ne-a transmis extrem de afectat antrenorul de la Crevedia, Mădălin Ioniță

COSTIN MIHAI


Etapă de etapă, la Liga a IV-a am avut parte de câte un mare scandal. Sâmbăta trecută au fost mai multe, apărând în cascadă, de la un stadion la altul. Incidentele de la Cobia le-am prins în direct, cu jucătorii gazdă alergându-l și bruscându-l pe „centralul” Bogdan Ivașcu, care a acordat un penalty pentru Moroeni, pentru a sări apoi la asistentul Andrei Constantinescu, după ce a solicitat repetarea acestuia. O fază tensionată s-a petrecut și la Fieni, unde doi arbitri divizionari, Cristi Catană și Răzvan Dobre, s-au înțeles la o fază precum șoarecele cu pisica.

„În viața mea nu am văzut așa ceva. A marcat Grecu pentru 2-1, asistentul a indicat ofsaid, iar centralul i-a făcut semn să lase fanionul jos, pentru că nu a fost poziție neregulamentară, câtă vreme jucătorul meu a primit mingea de la un adversar. După ce s-a consultat cu Dobre, Catană a anulat golul pe motiv de ofsaid. Apoi, au discutat din nou și au hotărăt că e gol valabil. Asta e de cascadorii râsului și nu de fotbal”, s-a amuzat Gogu Bucurică, antrenorul oaspeților de la Petrolul Târgoviște. Nemulțumiri legate de arbitraj au mai avut oficialii echipelor de la Tărtășești și Urziceanca. Dacă Avicola a pierdut până la urmă fără drept de apel la Gura Șuții (1-5), într-un meci cu dublă eliminare (Petruțiu și Șerban), Libertatea a terminat la egalitate partida cu Perșinari (1-1).

Libertatea Urziceanca e campioana scandalurilor

Promovată în premieră în Liga a IV-a, echipa din Urziceanca e campioana scandalurilor. La Crevedia a părăsit terenul de joc, primind inclusiv o penalizare de trei puncte, iar meciul de la Cătunu l-a pierdut în urma unei contestații, Comisia de Competiții și Disciplină considerând că a folosit un jucător pe fals (pe teren a fost 0-0). „Nu e normal să apară modificări în raportul de arbitraj, după ce am semnat eu foaia. Interesați-vă la AJF și o să vedeți că avem dreptate. Nu știu cine a făcut-o, probabil a fost arbitrul Ionuț Iugulescu, poate a fost altcineva, în schimb noi ne-am ales cu meciul pierdut”, a reclamat Daniel Ivan, antrenorul de la Urziceanca, având nemulțumiri și la adresa arbitrajului de la meciul cu Perșinari.

„I-am spus arbitrului Adrian Dumitru să se lase de meserie, pentru că altfel ne lăsăm noi de fotbal. Ne-a mai furat la un meci la Mărcești, în ultima etapă a campionatului trecut, dar ni s-a transmis să-l lăsăm în pace, că e protejat. Or fi înjurat și spectatorii, văzând că arbitrajul nu e același pentru ambele echipe. La meciul cu Cătunu au produs modificare în raport, să pierdem cu 3-0, la Crevedia ne-am retras de pe teren de la atâta hoție, apoi ne-au luat și 3 puncte, e clar că deranjăm. Dar nu cedez, că nu sunt laș, vreau să văd până unde va merge prigoana contra echipei din Urziceanca. Sunt convins că vom primi noi sancțiuni, le vom suporta și pe acestea, dar de ce nu se aplică regulamentul și în cazul altor echipe? La Moreni au fost probleme mari, unde cei de la Petrești au sunat la 112 să vină poliția, pentru a putea pleca de la stadion. S-a luat vreo măsură? Regret enorm că nu am mutat echipa la București, unde plăteam barem 200 lei de meci pentru patru arbitri”.

„Mergeți la Urziceanca, dacă aveți curaj, să vedem dacă mai plecați de acolo!”

Sursele noastre susțin însă că la Urziceanca e greu să joci fotbal, suporterii și oficialii echipei gazdă punând o presiune incredibilă pe arbitri și pe adversari. „Eliminat la jumătatea primei reprize pentru injurii, Gabriel Stoica (Urziceanca) a vrut să-l lovească pe arbitrul Adrian Dumitru, fiind oprit cu greu de colegi. Un spectator a pătruns apoi în incinta terenului, încercând să-i scuipe pe arbitri. Foarte agitați, avându-l alături și pe primarul de la Ciocănești, suporterii echipei gazdă au pus presiune pe arbitri, luându-l în batjocură pe organul polițienesc prezent la meci. Au înjurat tot AJF-ul, în special pe Emil Tudor, Vasile Stroe și familia Iugulescu. E greu de reprodus ce spuneau la adresa Petruței”.

Arbitrul Adrian Dumitru a refuzat să comenteze cele trăite la Urziceanca, recunoscând doar că au fost probleme, confirmate și de antrenorul-jucător al Voinței Perșinari, Beniamin Popescu. „Ne vedeți numai pe noi, v-ați pus pe Pierșinari că n-are gard la stadion. De ce nu spuneți ce e și pe alte stadioane? Știți cum se joacă la Urziceanca, e junglă, însă AJF-ul lui pește prăjit închide ochii. Mergeți la Urziceanca, dacă aveți curaj, să vedem dacă mai plecați de acolo”. Cei de la Perșinari vor trebui să transmită astăzi dacă au adus îmbunătățiri bazei sportive, altfel sunt obligați să evolueze mâine contra Avântului Produlești pe un alt stadion. Cel puțin așa a transmis săptămâna trecută președintele CCD, Vasile Stroe. Tot astăzi vom afla al doilea reprezentant al Ligii a IV-a în Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița, alături de Vali Junghie, de la Perșinari. A dispărut de aici Nicolae Ghiaburu, după ce AS Doicești a retrogradat din Liga a IV-a.

Trădare la Crevedia?

Brezoaele – Crevedia rămâne un meci al marilor orgolii, câștigat de gazde cu 4-1, după ce oaspeții și-au marcat două autogoluri, prin Mardare și Boiciuc. „Am fost vânduți din interior. La 1-1 am fost avertizat de Marian Matei că unul de la noi va provoca penalty. E vorba de Costea, transferat în iarnă chiar de la Brezoaele. Peste trei minute așa s-a întâmplat, băiatul făcând fault în careu. L-am dat afară”, ne-a transmis extrem de afectat antrenorul de la Crevedia, Mădălin Ioniță.

Din păcate, am notat și o accidentare gravă a portarului echipei de juniori de la Pucioasa, care a fost transportat de urgență la spital, din câte se pare, cu ruptură de claviculă. Să spunem că foarte multe scandaluri apar datorită arbitrajelor, dovedindu-se că nu întâmplător la ultima retestare, din aproximativ 90 de „fluierași”, a promovat doar Raluca Movileanu. Sunt mulți arbitri foarte tineri, lipsiți de experiență, care greșesc grav, pe necunoaștere a regulamentului. Spre exemplu, am văzut unul care a indicat minutele suplimentare pe o derulare



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale