Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.03.2015 00:10

„Când am vrut să facem contestație, au început să ne lovească. Am sunat la 112”


A A

Scandal mare la Răcari, nici Poliția nu a putut face față

Scandal mare la Răcari, nici Poliția nu a putut face față
Weekend plin de scandaluri pe stadioanele din județ. Nimeni și nimic nu-i mai sperie pe huligani

❚ Mărturisirea a fost făcută de antrenorul echipei Rapid Ibrianu, Ștefan Ștefan, care aduce repoșuri dure și „centralului” Mihaela Radu, despre care spune că a scăpat total jocul din mână ❚ „I-am spus arbitrei încă de la pauză că vom face contestație. La final au adus doi fotbaliști, dar nu cei care au jucat, ci alții, pentru că ăia erau deja plecați. Arbitra a sesizat asta, dar nu s-a înțeles cu ei”, a sunat o altă mărturisire uluitoare a tehnicianului de la Ibrianu ❚ Nemulțumiri legate de arbitraj au mai avut și reprezentanții altor echipe, iar cei mai vocali au fost oficialii formației Viitorul IL Caragiale. „Arbitrii din meciul de la Raciu ar trebui excluși, nu au ce căuta pe terenurile de fotbal” ❚ „După fluierul final am făcut contestații pe trei jucători de la echipa gazdă, doar că unul plecase. L-a sunat delegatul și a revenit la stadion după aproape o jumătate de oră. Nu se poate așa ceva”, a reclamat Marius Smărăndescu, antrenorul de la Caragiale

LIVIU DOBRE

 


 

Iată că nu doar la Liga a IV-a sunt scandaluri, care abundă și în categoriile mai mici. Spre exemplu, în fiecare etapă de Liga a V-a apar nemulțumiri la adresa arbitrajelor, dar și incidente, ce ajung uneori să se transforme în adevărate scandaluri. Dacă în etapa cu numărul doi din retur ni s-au plâns cei de la Runcu, după neplăcerile suferite la Mănești, acum au apărut mai multe reclamații.

Reproșuri dure la adresa Mihaelei Radu

Partida dintre CS Răcari și Rapid Ibrianu (2-1) a ținut capul de afiș la nivelul tensiunilor. Oficialii echipei oaspete ne-au contactat pentru a relata câteva evenimente nefericite, dezvăluirile lor fiind pe alocuri uluitoare. Aceștia susțin că „centralul” Mihaela Radu a scăpat jocul de sub control, ajungându-se la un adevărat circ. „În minutul 15, un jucător de-al nostru a ieșit în afara terenului pentru a-și schimba apărătorile, fără acordul arbitrei, după care a intrat înapoi în teren tot fără acord. A primit un cartonaș galben că a ieșit și altul că a intrat, fiind eliminat. Arbitra a zis că așa este regulamentul. Am înțeles asta. Am dat gol în inferioritate numerică, iar apoi a început calvarul. Arbitra a pierdut controlul pe teren. De ce trebuia să ne elimine jucătorul prematur? Poate nu se mai ajungea la incidente”, a mărturisit Ștefan Ștefan, antrenorul Rapidului Ibrianu.

„Ce să facă un singur polițist între 50 de inși?”

Până la final, Ibrianu a mai avut parte de o eliminare, încasând și două goluri, iar oficialii echipei susțin că a ieșit un adevărat scandal, atunci când au vrut să conteste doi jucători. „I-am spus arbitrei încă de la pauză că vom face contestație. La final au adus doi fotbaliști, dar nu cei care au jucat, ci alții, pentru că ăia erau deja plecați. Arbitra a sesizat asta, dar nu s-a înțeles cu ei. Când am încercat să formulăm contestația, au intervenit unii și au început să ne lovească. Am sunat la 112, dar degeaba. A venit un singur polițist, ce să facă un singur polițist între 50 de inși?”, a continuat Ștefan Ștefan.

„Am lăsat legitimațiile acolo”

Ștefan Ștefan susține că a plecat de la Răcari fără să mai formuleze contestația, dar și fără legitimații. „Am plecat și am lăsat legitimațiile acolo. Nici contestația nu am mai susținut-o. Nu știu ce a făcut arbitra, ce a scris în raport, să vedem dacă are tărie de caracter să sesizeze tot ce s-a întâmplat la Răcari. Nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva”, a încheiat antrenorul formației din Ibrianu.

Brigada condusă de Dumitru Savu, luată și ea în colimator

Nemulțumiri legate de arbitraj au mai avut și reprezentanții altor echipe. Cei mai vocali au fost oficialii formației Viitorul IL Caragiale, care susțin că au avut parte de un arbitraj tendențios în partida cu Pomicola Raciu, încheiată cu scorul de 3-3. „Arbitrii din meciul de la Raciu ar trebui excluși, nu au ce căuta pe terenurile de fotbal. După fluierul final am făcut contestații pe trei jucători de la echipa gazdă, dar cum s-a întâmplat că unul plecase, nu mai era acolo?! L-a sunat delegatul echipei gazdă și a revenit la stadion după aproape o jumătate de oră. Cică ar fi jucat și el, i-au dat un tricou și gata. Faci o poză, scrii datele și asta e tot. Nu se poate așa ceva. Păcat de munca depusă de echipa noastră, cu jucători care vin de plăcere, să își bată joc de noi niște asistenți și fluierași”, a declarat Marius Smărăndescu, antrenorul de la Caragiale.

Oficialii Viitorului au mai spus că le-a fost anulat un gol perfect valabil, la scorul de 3-3, care ar fi adus victoria. Partida de la Raciu a fost arbitrată la centru de Dumitru Savu, asistenți fiind Razvan Dobre și Maria Ungureanu. A existat și un observator, în persoana lui Septimiu Burtescu, președintele Comisiei pentru Statutul Jucătorului. Reproșuri la adresa arbitrilor au mai avut oficialii echipelor din Ghinești și Lucieni, învinse de Braniștea, respectiv Adânca.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 31.03.2015 21:05

In legatura cu meciul Raciu-Caragiale echipa gazda facand contestantie pe un jucator de la oaspeti acesta nestiin sa declare datele personale lucru consemnat si de observatorul meciului si in foaia de arbitraj dar a doua zi dupa discutarea partidei respectiv 30.03.2015 foaia de arbitraj fiind completata cu datele corecte ale jucatorului. In acesta cauza le multumim atat arbitrilor cat si observatorului pentru completarile efectuate dupa terminarea partidei (A doua zi, sau pe drum) :) MULTUMIM :)


Trimis de Radu Cercel la 31.03.2015 20:56

Referitor la meciul Raciu-Caragiale ; echipa gazda a facut contestatie pe un jucator de la echipa adversa . Jucatorul fiind intrebat datele personale nu a stiut decat numele si prenumele, nestiind anul nasterii si prenumele parintilor fiind consemnat in raportul arbitrului. In data de 30.03.2015 raportul arbitrului ajuns la AJF a aparut si datele suplimentare. Observatorul meciului nu a intervenit cu nimic in acest caz. sa nu mai spuna cei de la echipa adversa ca au fost nedreptetiti.


Trimis de fair-play la 31.03.2015 08:26

Da, la jocul de la Raciu au fost alti arbitrii. Brigada mentionata de dvs in articol a arbitrat la Ocnita-Doicesti


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale