Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.04.2014 08:09


A A

Sărbători pascale cu... poliția

Sărbători pascale cu... poliția

❚ În perioada premergătoare Paștelui s-au constatat 455 de infracțiuni, amenzile aplicate ridicându-se la aproape 2 miliarde lei vechi, iar în zilele de Paști s-au aplicat alte 355 de sancțiuni

 

În perioada 1-19 aprilie a.c., agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat acțiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică premergător Sfintelor Sărbători ale Paștelui Ortodox și Catolic. În cadrul acțiunilor au fost verificați 1373 de agenți economici și 10808 de mijloace de transport. Polițiștii au constatat 455 de infracțiuni, dintre care 107 de evaziune fiscală, fiind cercetate 392 de persoane.

 

Ca urmare a neregulilor depistate, au fost aplicate 8795 de sancțiuni contravenționale, din care 1132 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 550 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 6644 la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

 

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la 1.834.496 de lei. Ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite și a sancțiunilor contravenționale aplicate, au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 243387 de lei, constând în alcool, carne, pește și produse derivate.

 

La datorie pentru sărbători liniștite

În perioada 19-21 aprilie a.c., 699 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie. 460 au fost din cadrul structurilor de ordine publică, 140 de poliție rutieră, 72 specializați în investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase.

 

În această perioadă, polițiștii au constatat 18 infracțiuni, din care 11 în flagrant delict. Având în vedere neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 355 de sancțiuni contravenționale, din care 221 pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Compartimentul relații publice al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’
Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale