Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.12.2018 00:08

Mesajul președintelui interimar PSD Dâmbovița, Rovana Plumb:


A A

"Sărbătoarea Crăciunului este oportunitatea noastră să ne bucurăm de liniște"


Stimați dâmbovițeni, dragi prieteni,

Sărbătoarea Crăciunului este oportunitatea noastră să ne bucurăm de liniște și să reflectăm asupra tuturor reușitelor din anul care e pe cale să se încheie. 2018 a fost un an al marilor reforme pentru oameni, în care îndeplinirea promisiunilor cuprinse în programul de guvernare PSD-ALDE a reprezentat coloana vertebrală a politicii noastre. Guvernul României a continuat să se orientează către dezvoltare în plan local, susținută prin fondurile și instrumentele necesare. Dezvoltarea în plan local este o prioritate asumată deschis de Guvernul României, este viziunea noastră pentru dezvoltarea țării, la baza căreia stau comunități locale puternice și oameni care se bucură de respect și demnitate.

În 2018, România a depășit pragul de 20% ca absorbție a fondurilor europene, direcționate către mari proiecte, dar și către multiple inițiative în plan local. Județul Dâmbovița se află în topul județelor României, din punct de vedere al absorbției fondurilor europene, direcționate către proiecte de infrastructură și nu numai. Acest lucru demonstrează capacitatea noastră de muncă, ambiția dâmbovițenilor și dorința de valorificare a tuturor oportunităților disponibile. Viitorul județului și al regiunii noastre sunteți dumneavoastră, cei harnici și implicați, uniți, solidari cu cei din jur.

În anul 2018 m-am întors acasă, în Dâmbovița, ca Președinte interimar al organizației Partidului Social-Democrat. Am avut parte de o primire călduroasă din partea dâmbovițenilor și a colegilor, alături de care voi continua să cred într-o Românie modernă și respectată în Europa. Ne așteaptă un 2019 plin de provocări - dar mai ambițios, mai hotărât, mai bun. Cu dumneavoastră, stimați dâmbovițeni, dragi prieteni, România crește frumos și sigur, în fiecare zi.

Fie ca anul 2019 să ne găsească mai uniți și mai determinați să construim împreună un viitor luminos pentru țara noastră. Pășind împreună către viitor, sper ca Sfintele Sărbători să vă aducă un moment de tihnă și bucurie, alături de familie și de toți cei apropiați. Vă doresc multă sănătate, putere, prosperitate și împliniri în anul care urmează!

Cu drag, a Dumneavoastră,

Rovana Plumb

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Deținut evadat de la Penitenciarul Găești
Investiții majore în municipiul Târgoviște
Uitatul Eminescu
La Târgoviște, microraioanele devin istorie
Probleme la unitățile de transfuzie sanguină din spitale
Lideri politici. Lideri europeni?
Deschiderea oficială a Festivalului Medieval Dracula 2019
Alba-neagra cu banii de investiții din Apărare
Biserica "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie"
PROGRAMUL FESTIVALULUI MEDIEVAL DRACULA TÂRGOVIȘTE 2019


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale