Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.06.2019 00:14

Acțiuni de intervenție și activități preventive în perioada 03 - 09 iunie 2019


A A

Săptămână de foc pentru ISU Dâmbovița

Săptămână de foc pentru ISU Dâmbovița

A.V.


În perioada 03 - 09 iunie 2019, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Basarab I” al județului Dâmbovița au fost solicitate și au intervenit la 65 de misiuni: 5 incendii la gospodăriile populației (locuințe, anexe gospodărești, etc.), 13 acțiuni pentru asigurare zonă, 4 acțiuni pentru asistență persoane, 34 acțiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populației și 9 acțiuni la alte situații de urgență (degajare copac căzut pe carosabil, îndepărtare elemente de construcție, salvare animal). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmbovița au fost solicitate și au intervenit în această perioadă la 188 cazuri medicale. Subunitățile de intervenție au desfășurat 8 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).

„Personalul Inspecției de Prevenire a desfășurat, în perioada menționată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din județ. Pe timpul controalelor au fost desfășurate și activități de instruire și informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistență tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor și avizării-autorizării”, ne-a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții ISU Dâmbovița.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Concedierile de la primărie, amânate
"Dăm like în parc", activitate dedicată elevilor
Dotarea polițiștilor lasă de dorit
3.512 carduri de sănătate returnate
170 de persoane pot beneficia de formare profesională
Campania de informare "Ucenicia la locul de muncă"
DSVSA luptă cu pseudopesta aviară
La Raciu, emigranții revin acasă
Sindicatele din Apărare cer o întâlnire urgentă cu premierul României
Concursul profesional "Cel mai bun fasonator"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România bătută la scor de Estonia la ONU

George Coandă


Este de necrezut, România n-are politică externă - Ministrul Afacerilor de peste fruntarii nu prea știm ce face, o, nu, ceva știm, se pierde visător în norii de fum lansați din trabuc. Păi când avurăm la-ndemână să înregistrăm un succes răsunător de politică internațională, am dat-o cu… succes în bară. Ne venise într-un fel rândul să ocupăm un loc... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale