Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.02.2014 08:20

FOTO :: Lucrări în plină iarnă la borduri, trotuare și canalizare


A A

Șantiere cu susu'n jos la Târgoviște

Șantiere cu susu'n jos la Târgoviște
Localnicii acuză: “Cineva acolo, în administrație, are ciudă pe banii publici”

❚ Atâta grabă era ieri la montarea de pavele și borduri pe strada Mr. Brezișeanu, încât nimeni n-a mai strâns și mormanele de zăpadă murdară rămase aici de la ninsori ❚ Se lucra astfel în “acompaniament” cu zloata de la rigole, dar ce bucurie pe oamenii care așteaptă reparațiile de câțiva ani! ❚ Astfel, chiar dacă se îndoiesc de calitatea acestor lucrări desfășurate în plină iarnă, localnicii speră doar să mai țină vremea bună și să nu rămână cu noroiul până la... gât

 

PETRE DRÃGUȚOIU

 


 

Ieri în jurul prânzului, zor mare pe echipele de muncitori ai primăriei. Atâta grabă la montarea de pavele și borduri era pe strada Mr. Brezișeanu, încât nimeni n-a mai strâns și mormanele de zăpadă murdară rămase aici de la ninsori! Se lucra astfel în “acompaniament” cu zloata care se scurgea la rigole.

 

Ne îndoim de calitatea lucrărilor executate în asemenea condiții improprii, însă probabil știu ei ce știu muncitorii și șefii lor. Se pare că, orice ar fi, fără să se mai țină cont de nimic, trebuie tasat nisipul, montate pavelele și bordurile. Am atras atenția muncitorilor asupra unora dintre materialele cu care lucrau, însă nu... i-am convins.

Despre strada Mr. Brezișeanu am tot scris în ultimii ani, ca de altfel și despre vecinele ei - Liniștii, Ion Creangă, Berzei, atenționând că sunt ciuruite și cu trotuarele zdrențe. Dar să te apuci în toiul iernii de reparații, e ceva atât de neașteptat, încât localnicii nici nu se mai gândeau la acest aspect, de bucurie că au sosit “meșterii” și pe strada lor!

Culmea, tot pe strada Maior Brezișeanu, firma Construct SC Com SRL din Prahova execută lucrări la canalizare. Tocmai acum, astfel că circulația rutieră este strangulată aproape în întregime.

 

●”Numai eu am adresat primăriei câteva sesizări pe an și i-am chemat să repare! Uite c-au venit, ce mai contează că au venit iarna!”

●”Măcar să țină vremea asta bună, să termine, să nu ne lase cu trotuarele baltă și pline de noroi. Dacă acum au venit, ce mai putem face decât să sperăm să nu se scufunde pavelele și să nu se macine dacă totuși în iarna asta mai ninge!”

●”Fac ei cu un motiv exact acum. Dar ce trebuie să știm noi? Noi trebuie să «cotizăm» la taxe și impozite, atât!!”

● “Niciodată n-au făcut cu cap, de ce să ne așteptăm acum la altceva? Cineva acolo, în administrație, are ciudă pe banii publici”.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Gabi la 13.02.2014 15:20

Asta-i Romania in care traim ..,


Trimis de mm la 13.02.2014 09:18

De ce se continua cu acest fel de trotuare? Sune mizerabile! Au denivelari asa ca este foarte usor sa te impiedici si sa numai vorbim daca porti tocuri!Nisipul se imprastie zilnic si produce mult praf!
IEFTIN SI PROST PE BANII CONTRIBUABILULUI!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile
CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor
115 elevi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească”
Ziua internațională a cărții, la Muzeul „Casa Romanței”
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Amenzi usturătoare pentru șoferii băuți la volan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale