Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.08.2015 00:02

Folosit în ultimele două amicale


A A

Săndulescu ar putea ajunge la Aninoasa

Săndulescu ar putea ajunge la Aninoasa
Ștefan Săndulescu, ultima țintă importantă a celor de la Aninoasa

❚ Pe lângă „Sandi”, Aninoasa testează și un jucător Under 19 crescut la Nucet, pe Negrei, alături de care a mai folosit doi în meciul test cu Pucioasa, pe Neacșu și Petcu, ambii cu reușite ❚ „O să avem o discuție serioasă cu cei care au locuri de muncă. Sunt și câțiva care au șanse foarte mici să prindă lotul de 18, astfel că va trebui să analizăm serios asupra lotului cu care vom pleca la drum”, a transmis președintele Cristi Mitrea

COSTIN MIHAI


Aninoasa continuă să caute soluții la nivelul lotului, pentru a se prezența onorabil în primul an de Liga a III-a. Echipa lui Remus Gâlmencea negociază cu Ștefan Săndulescu, de la FCM Târgoviște, pe care l-a și folosit în partidele amicale cu Chindia Târgoviște (0-5) și PAS Pucioasa (2-2).

Oficialii campioanei județene se tem însă că nu-i pot satisface lui Săndulescu pretențiile, un pic cam mari față de potențialul financiar al clubului. Pe lângă „Sandi”, Aninoasa testează și un jucător Under 19 crescut la Nucet, pe Negrei, alături de care a mai folosit doi în meciul test cu Pucioasa, pe Neacșu și Petcu, ambii cu reușite.

Antrenorii nu pot păstra în lot mai mult de 22 de jucători, astfel că vom asista și la câteva despărțiri.

„O să avem o discuție serioasă cu cei care au locuri de muncă. Vrem să ne spună sigur dacă pot să continue pe ambele planuri. Sunt și câțiva care au șanse foarte mici să prindă lotul de 18, astfel că va trebui să analizăm serios asupra lotului cu care vom pleca la drum”, a transmis președintele Cristi Mitrea.

 

Rezultate modeste în amicale

FC Aninoasa a ieșit destul de șifonată din „dubla” amicală cu Chindia, 0-4 la Târgoviște și 0-5 la Doicești, sâmbătă obținând cu greu o remiză la PAS Pucioasa (2-2). Divizionara D a condus la pauză cu 2-0, goluri Gămănescu și Pitu. Lucrurile au reintrat în normal după pauză, când Petcu și Neacșu au restabilit egalitatea.

Aninoasa a început pe Patrana cu I. Nicolae – V. Niculae, Gae, Tudose, Neacșu – Constantinov, Rusu, Diță, Petcu – I. Maican, Negrei.

Au mai intrat Bărboiu – Pahonțu, Coman, Călinescu, Moțoi, Florea, Leotescu, Cernea, Săndulescu, A. Maican. Ștefan și Vasiloiu au fost învoiți, iar B. Matei accidentat.

Cât privește echipa din Pucioasa, s-a înțeles cu mai mulți fotbaliști, doi dintre ei de la FCM Târgoviște, Lungeanu și Mădăran. Un alt amical interesant s-a mai jucat sâmbătă la Crevedia, unde Voința a trecut cu 3-2 de Flacăra Moreni.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de gygy la 03.08.2015 11:07

2-1 a fost la pauza


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale