Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.01.2022 00:08

Începe greul la Chindia


A A

Săndoi se teme de retrogradare

Săndoi se teme de retrogradare

* „Noi încercăm să jucăm ce cred eu că putem să jucăm. Dacă încercăm altceva, e posibil să avem surprize neplăcute”, a transmis antrenorul Chindiei

 

Chindia Târgoviște a pregătit partea a doua a sezonului în Turcia, acolo unde a disputat și trei jocuri de pregătire, înregistrând o victorie și două eșecuri. Emil Săndoi a renunțat la Suciu și Stoian, iar în schimb, sub conducerea antrenorului oltean au ajuns Andrei Pițian și Richard Sila, care au evoluat în prima parte a stagiunii pentru FC Argeș, respectiv FC Botoșani. Chindia joacă primul meci oficial din 2022 sâmbătă, de la ora 14.30, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, împotriva revelației FC Voluntari.

„Ne-am atins scopul în cantonamentul din Turcia”

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de condițiile de pregătire de care a beneficiat formația târgovișteană în Turcia și a transmis că scopul acestui cantonament a fost atins. „În prima săptămână a fost o vreme capricioasă, dar din punct de vedere al antrenamentelor și al condițiilor pe care le-am avut, a fost bine. Chiar dacă a plouat, am avut suprafețe de joc foarte bune pentru antrenament. Am auzit că alte echipe și-au amânat antrenamentele, au avut probleme, dar noi ne-am făcut toate antrenamentele planificate. În primul meci disputat am împărțit jucătorii, au fost două echipe amestecate, una pentru fiecare repriză. În al doilea joc am folosit două echipe, dar cu cea din repriza a doua am încercat să ne apropiem de echipa de start pe care preconizam să o folosim, iar în al treilea joc am jucat cu un prim 11, apoi am completat după cele 90 de minute de joc, cu încă o repriză de 35-40 de minute. Din punct de vedere al efortului și al jocurilor de pregătire, ne-am atins scopul”.

„Avem nevoie de jucători, de certitudini” 

Tehnicianul Chindiei a transmis că Stoian și Suciu nu l-au convins, astfel că s-a ajuns la încetarea colaborării. Săndoi a spus că echipa târgovișteană mai are nevoie de întăriri. „Noi am încercat să resuscităm niște jucători, nu am luat certitudini de la anumite echipe de primă ligă. Chiar dacă a fost la o echipă retrogradată, Popadiuc a jucat la Iași și a reușit să joace și la noi toate meciuri. Nu am fost mulțumiți de Stoian și Suciu,  am renunțat ca să aducem niște certitudini în locul lor. Poate și-ar fi revenit, dar nu ne așteaptă nimeni. S-a întors Pițian, eu l-am apreciat pentru cât a crescut de când am venit noi la Chindia, dar e adevărat că are șase luni în care nu a jucat titular meci de meci. În momentul de față nu este la nivelul la care era când a plecat. Este capacitat, este dornic, este un jucător profesionist. Silla are prezențe la Botoșani, are destul de puține goluri, ne mai trebuie neapărat un mijlocaș central. Mai sunt discuții cu jucători, noi în acest moment avem un lot de 24 de jucători, fără portari, dar avem 8 sau 9 jucători de 21 de ani. Avem nevoie de jucători, de certitudini”.

„Nu am putut să înțeleg arbitrajele împotriva noastră”

Săndoi a spus că are emoții în privința retrogradării, dar speră ca formația târgovișteană să obțină rezultate bune în partea a doua a campionatului. „Îmi este teamă de retrogradare. E adevărat că în prima parte a campionatului nu am putut să înțeleg arbitrajele care au fost împotriva noastră. Noi nu suntem o echipă cum e FCSB, care a întors de multe ori rezultatul, noi suntem o formație care încearcă să fie disciplinată și care încearcă prin mijloacele ei să obțină rezultate pozitive.  Încercăm să jucăm ce cred eu că putem să jucăm. Dacă încercăm altceva, e posibil să avem surprize neplăcute”.

 

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale