Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.01.2021 00:09

În ciuda parcursului bun


A A

Săndoi nu se gândește la play-off

Săndoi nu se gândește la play-off

❚ În 18 etape disputate, trupa târgovișteană a adunat 27 de puncte și este la 4 puncte în fața celor de la Viitorul, prima echipa sub linia locurilor de play-off ❚ „Mai e mult până departe, obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Nu punem presiune suplimentară pe jucători”, a spus antrenorul Chindiei, Emil Săndoi ❚ „ăsta este fotbalul, am pierdut un meci important. Sper ca băieții să înțeleagă ceva din această înfrângere”, a transmis și Ilie Poenaru, tehnicianul Academicii

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a reușit să învingă și Academica Clinceni, 2-1, a ajuns la șapte jocuri în campionat fără înfrângere și a urcat până pe locul 5 în clasamentul Ligii I. Formația lui Emil Săndoi reprezintă surpriza plăcută a acestei stagiuni, jocul este unul bine organizat, iar rezultatele înregistrate până acum sunt cu adevărat bune. În 18 etape disputate, trupa târgovișteană a adunat 27 de puncte și este la 4 puncte în fața celor de la Viitorul, prima echipa sub linia locurilor de play-off. Chiar dacă Chindia impresionează în această stagiune, antrenorul formației târgoviștene transmite că obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare. Săndoi a descris victoria cu Academica drept una frumoasă.

Săndoi e mulțumit

„A fost o victorie frumoasă, dar a fost prea emoționantă pe final. Cred că și lipsa de experiență a noastră și-a spus cuvântul, poate a fost și o doză de lipsă de fair-play a unui jucător de la Clinceni. Ne-am temut puțin, pentru că și noi am ratat câteva ocazii mari. Moulin a intrat bine și restul jucătorilor lor au jucat bine, dar mă bucur pentru băieții mei pentru atitudine și pentru victorie. Mai e mult până departe, obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Nu punem presiune suplimentară pe jucători. Bănuiesc că ar trebui să fim premiați de conducere, dar noi nu avem un buget fantastic. Totuși, ce s-a promis până acum, s-a dat. Așteptăm să vedem unde vom juca în următoarele meciuri, ar fi bine să ne întoarcem la Ploiești, acolo suntem cât de cât obișnuiți cu suprafața și cu ambientul”, a transmis Săndoi.

Poenaru, nemulțumit de atitudinea jucătorilor

De partea cealaltă, Ilie Poenaru aștepta mai mult de la elevii săi în partida cu Chindia, fiind nemulțumit de atitudinea pe care au avut-o fotbaliștii echipei din Clinceni. „Atitudinea a făcut diferența, ei au fost primii la minge, și-au dorit mai mult decât noi. Niște jucători cu experiență au făcut greșeli pe care nu mi le explic, știau ce joacă Chindia. Lucrurile erau simple, trebuia să se conformeze. S-a schimbat atitudinea după pauză, dar n-am reușit să marcăm decât un gol. ăsta este fotbalul, am pierdut un meci important. Sper ca băieții să înțeleagă ceva din această înfrângere. Sper ca la meciul următor să fim mai modești. Avem jucători cu CV-uri impresionante, care n-ar trebui să simtă nicio presiune. Le-am zis că trebuie doar să jucăm ce am jucat în turul campionatului”, a spus antrenorul formației din Clinceni.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale