Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.08.2020 00:09

Meci bun


A A

Săndoi, mulțumit de evoluția Chindiei

Săndoi, mulțumit de evoluția Chindiei

❚ Berisha și Yameogo au semnat golurile unei victorii meritate și muncite, dar trebuie menționat și faptul că jucătorii echipei din Voluntari au părut cu gândul la vacanță, în multe momente ale jocului ❚ „În prima repriză cred că am fi putut să facem o diferență și mai mare pe tabelă, pentru că am mai avut alte două situații foarte bune de a marca”, a spus Săndoi ❚ „Nu e posibil să ajungi să ai asemenea atitudine, să vezi asemenea meci. Nu știu dacă vreunul dintre jucători s-a ridicat la potențialul pe care îl are”, a transmis și Andone, conducător la Voluntari


COSMIN SAVA


Ultima etapă din play-out a adus și cel mai bun joc al Chindiei din această fază a competiției. Trupa pregătită de Emil Săndoi a reușit să se impună la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, cu 2-0, în fața celor de la FC Voluntari. Berisha și Yameogo au semnat golurile unei victorii meritate și muncite, dar trebuie menționat și faptul că jucătorii echipei din Voluntari au părut cu gândul la vacanță, în multe momente ale jocului.

Săndoi își felicită jucătorii

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și anunță că programul echipei va fi stabilit în funcție de decizia conducerii fotbalului românesc, cu privire la sistemul competițional din stagiunea următoare. „Vreau să îi felicit pe jucători pentru că au reușit să se capaciteze, cred că este o victorie meritată. În prima repriză cred că am fi putut să facem o diferență și mai mare pe tabelă, pentru că am mai avut alte două situații foarte bune de a marca. Am suferit pe final de joc. Voluntariul are un joc de posesie foarte bun, a dominat jocul, a avut câteva situații mai periculoase, dar doar una a fost mai clară. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat în ultimul minut al jocului, Diallo a vrut să sară la cap cu adversarul, nu și-a dat seama că Armaș e lângă el. Nu a fost un gest intenționat, pentru că am luat un cartonaș roșu care, în funcție de ce se hotărăște, ne-ar putea afecta pe viitor. Așteptăm să vedem ce decizii se iau la nivel înalt, pentru a stabili programul echipei în următoarea perioadă”, a transmis antrenorul Chindiei.

Andone, nervos la finalul jocului

Prestația și rezultatul din meciul cu Chindia au produs dezamăgire în tabară formației din Voluntari, iar Ioan Andone a criticat în termeni duri fotbaliștii pregătiți de Mihai Teja. „Am făcut un pas față de anul trecut, dar sfârșitul de campionat, ultimele șase jocuri, nu au fost prea reușite. Au fost cinci înfrângeri, culminând cu cea de astăzi, care a fost cel mai prost joc de când a venit Mihai Teja. Cred că jucătorii s-au simțit în vacanță. Înțeleg că e foarte greu, că a fost căldură, că unii trebuie să își prelungească contractele, dar nu pot să își bată joc de meseria asta și nu pot să își bată joc de club, indiferent că neam salvat. Mihai Teja a făcut niște lucrurile excepționale, dar văd că, pe sfârșit, jucătorii nu și-au văzut de treabă. Atunci trebuia să nu le dăm nici noi salariile, dacă ei au luat vacanță. Nu e posibil să ajungi să ai asemenea atitudine, să vezi asemenea meci. Nu știu dacă vreunul dintre jucători s-a ridicat la potențialul pe care îl are. A fost un meci de vacanță, nici un meci amical nu poți să îl consideri”, a spus președintele celor de la FC Voluntari, conform Telekom Sport.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 10.08.2020 09:11

Speram intr- un miracol si este pe cale să se realizeze. Mai sunt 90 minute în care nu cred ca Mioveniul poate învinge la 3 goluri diferență. Ba dimpotrivă, cred ca Chindia va înscrie si acolo si va învinge si meciul retur. Ar fi mai onorabil să demonstreze că merită rămânerea în liga 1. Urmăresc acest club de 43 ani. In acest timp nu am încetat să tin cu această echipă desi la meciuri recunosc ca nu prea am mers. M- am dus destul de rar la stadion. M- am rugat la Dumnezeu pentru ei. Trebuie să recunoaștem că fotbalul este un joc si care poate să iasă oricând surpriza...Important este să intre mingea în poartă...M- am rugat si duminica seara să nu primim gol. Asta a fost cel mai important. Noi daca macam acolo suntem în liga 1. Nimic nu se mai poate intampla...Sandoi este mai precaut, a început sa- mi placă în ultimele jocuri.Moldovan juca prea avansat cu apărarea la mijlocul terenului...El i- a ținut la respect pe adversari. De aceea nu a putut face ceva Mioveniul. Meritul este a lui. Tactica defensivă pe care nu am avut-o o cu Moldovan. Cu Sandoi parerea mea este ca putem ataca play- off- ul sezonul următor, să nu mai stam la mana rezultatelor. Macar locul 6 sa- l prindem.Urmaresc această echipă din vara anului 1977 cand aveam 10 ani. M- a dus tata la un meci cu naționala Corea de Nord, cred. Au câștigat aia cu 2- 0. Stiu ca striga tata. Hai mai Sava...Atacantul...Jucau ca pe sârmă aia din Corea de Nord. Si noi jucam spectaculos. M- a încântat si de aceea m- am îndrăgostit de fotbal. De urmarit, ca de jucat nu am facut- o decat ca amator. Inteleg fenomenul, am urmărit atat timp foarte multe meciuri. Tata are 88 ani acum si se uita încă la meciuri. Succes Chindia ! Să vă ajute Dumnezeu !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale