Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.10.2020 00:09

Un nou rezultat pozitiv


A A

Săndoi își dorește continuitate

Săndoi își dorește continuitate

❚ Emil Săndoi a câștigat simpatia suporterilor Chindiei pentru modul în care a schimbat jocul formației târgoviștene. ❚ „Cred că a fost o victorie meritată. Chiar dacă Gaz Metan a dominat teritorial și se vede că au făcut niște achiziții foarte bune individual”, a spus Săndoi.

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia are parte de un început bun de sezon, iar în ultima etapă a reușit un succes frumos în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, mai ales că a evoluat o jumătate de oră în inferioritate numerică. Emil Săndoi a câștigat simpatia suporterilor Chindiei pentru modul în care a schimbat jocul formației târgovi ștene, dar acesta este modest și spune că în ciuda ultimelor rezultate, obiectivul este același: salvarea de la retrogradare. „Ne-am confruntat cu serioase probleme, câțiva jucători infectați, jucători importanți pentru noi, care de când au venit au jucat titulari. În meciul de astăzi, la un moment dat, nu mai aveam mijlocași centrali, a trebuit să jucăm cu un atacant mijlocaș central, improvizațiile pe care le-am făcut astăzi au fost de domeniul fantasticului. Cred că a fost o victorie meritată. Chiar dacă Gaz Metan a dominat teritorial și se vede că au făcut niște achiziții foarte bune individual, dacă stăm să ne gândim la ocazii, numărul nostru a fost mai mare și mai clare. și el este relativ o improvizație, și el a jucat mijlocaș central astăzi și la începutul reprizei a doua, în terenul adversarului, să ai o astfel de intrare, să nu poți să te controlezi, putea să ne coste. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, nu ne apucăm acum să ne îmbătăm cu apă rece”, a transmis antrenorul Chindiei pentru Telekom Sport.

Frustrare la Mediaș

De partea cealaltă, Jorge Costa s-a declarat nemulțumit de rezultatul final, pentru că avea așteptări de la meciul împotriva Chindiei. „Nu este rezultatul pe care îl așteptam și pentru care am muncit. Așa cum am spus și înainte de meci, mai avem mult de muncă și asta vom face. Am făcut o greșeală și plecăm acasă cu zero puncte. Nu meritam să plecăm acasă cu zero puncte. Nu fac miracole. Încercăm să schimbăm lucrurile, le vom schimba, nu știu dacă se va vedea de vinerea viitoare, încerc să fac lucruri noi la meciurile oficiale. Am încredere în jucători, în munca mea, și pe viitor sunt sigur că vom fi mai buni”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale