Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.05.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Salvarea de la retrogradare este obligatorie

Salvarea de la retrogradare este obligatorie

Chindia Târgoviște a dezamăgit în manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în prima ligă, fiind învinsă de Concordia Chiajna cu 2-1 chiar dacă a reușit să deschidă scorul. Formația pregătită de Emil Săndoi arată modest de câteva luni bune, nu este capabilă să iasă din această perioadă, iar pericolul retrogradării este la un nivel ridicat în aceste momente.

Chiar dacă este echipa de eșalon superior, Chindia a fost învinsă de ocupanta locului 5 din liga secundă, un rezultat dezamăgitor, ținând cont de faptul că echipa din Chiajna nu prea a reușit să bată pe nimeni în play-off-ul Ligii a 2-a. S-a tot vorbit de lipsa unui stadion, de faptul că bugetul nu permite transferul unor jucători capabili să facă diferența, a fost acuzat și antrenorul Emil Săndoi pentru rezultatele din ultima vreme, dar cred că principala problemă este la jucători.

Nu poți să evoluezi în prima ligă cu o asemenea atitudine, iar dacă concentrarea nu este la cote maxime se produc erori de genul celora comise de Șerban și Pițian. Două greșeli uriașe, care pot afecta serios viitorul acestei echipe. Majoritatea jucătorilor lasă impresia că nu realizează importanța momentului în care ne aflăm, altfel nu îmi pot explica de ce au arătat atât de rău în fața unei echipe de liga secundă.

S-au mai găsit scuze legate de căldură sau de suprafața de joc, însă și jucătorii Chiajnei au evoluat în aceleași condiții, dar nu am văzut ca vreunul dintre ei să facă preluare în careu, în loc să respingă direct sau să își trimită mingea în propia poartă, când nu era supus unei presiuni uriașe din partea adversarilor. Salvarea de la retrogradare este obligatorie, Chindia trebuie să rămână în Liga 1. Dacă ar pica în liga secundă, nu știu peste câți ani vom putea vedea din nou o echipă dâmbovițeană pe prima scenă fotbalistică a țării.

Nu există scuze, Chindia joacă împotriva echipei de pe locul 5 din liga secundă, iar o retrogradare în aceste condiții ar reprezenta o rușine uriașă. Jucătorii să se gândească la faptul că au un spate un județ întreg și că trebuie să trateze cu seriozitate maximă meciul de la finalul acestei săptămâni. În cazul în care  Chindia rămâne în prima ligă, nu ar trebui să existe o sărbătoare, ci o analiză serioasă a activității din acest sezon, pentru a nu se mai ajunge în situații de acest gen.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale