Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.09.2021 00:20

Ieri, turnură neașteptată pentru oțelari


A A

Salvarea COS Târgoviște?!

Salvarea COS Târgoviște?!

*Ieri, 23 septembrie, reprezentanții Beltrame Group au venit la Târgoviște pentru negocieri cu autoritățile publice locale, cu scopul preluării Combinatului de Oțeluri Speciale

*Există marea șansă ca oamenii să se întoarcă la muncă, multe familii își vor păstra job-urile și, evident, Combinatul de Oțeluri Speciale va contribui cu taxe și impozite la bugetul local

 

Speranțe imense pentru angajații de la COS Târgoviște! Liderul de sindicat Valahia, Nicolae Dragodănescu a anunțat că ieri, 23 septembrie, reprezentanții Beltrame Group au venit la Târgoviște pentru negocieri cu autoritățile publice locale, cu scopul preluării Combinatului de Oțeluri Speciale. Iată că situația dezastruoasă creată cu mulți ani în urmă poate fi îndreptată. Totuși, nimic nu este sigur că finalul va fi unul fericit, deoarece lucrurile nu sunt atât de simple. Ani de zile, Combinatul de Oțeluri Speciale a fost doar în pierdere și sunt multe aspecte de îndreptat.

Salvarea ar putea veni de la grupul italian Beltrame Group, care a fost și salvarea Combinatului Siderurgic Donalam Călărași. Societatea Beltrame activează în industria oțelului de peste 120 de ani și deține filiale în Italia, Franța, Germania, România, dar și în America de Sud, fiind lider european în producția de bare și profile laminate comerciale. Astfel, există marea șansă ca oamenii să se întoarcă la muncă, multe familii își vor păstra job-urile și, evident, Combinatul de Oțeluri Speciale va contribui cu taxe și impozite la bugetul local.

,,Noi demersuri pentru COS Târgoviște... Pe 23 septembrie, reprezentanții Beltrame Group vin la Târgoviște pentru discuții cu autoritățile locale cu privire la intenția de preluare a combinatului. Beltrame Group a preluat și Combinatul Siderurgic Donalam Călărași. Grupul italian Beltrame deține filiale în Italia, Franța, Germania, România, dar și în America de Sud”, a precizat liderul sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bulina roșie (II)
Cozi la vaccinarea anti-COVID-19!
Carantina la Târgoviște, criticată virulent
Reabilitarea Șoselei Găești, tot mai aproape de final
Numărul de infectări cu Sars-CoV-2 crește tot mai mult
Bulina roșie (I)
Titu, Crevedia și Văleni intră în carantină zonală
Domnul președinte joacă golf...
66.000 de elevi și preșcolari vor fi testați de două ori pe săptămână
Avocatul Poporului suspendă audiențele Biroului Teritorial Ploiești
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale