Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2018 00:17

De la Statistică citire


A A

Salariați mai mulți, câștiguri salariale mai mici

Salariați mai mulți, câștiguri salariale mai mici

❚ Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în servicii (2394 lei), iar cele mai mici în agricultură, silvicultură și pescuit (2077 lei)

 

VIOLETA STANCIU


A crescut numărul salariaților din județul Dâmbovița! Potrivit ultimei raportăti a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița efectivul salariaților din județ, la sfârșitul lunii septembrie 2018, a fost de 82.852 persoane, în creștere cu 0,1% față de luna august 2018 și cu 4,8% față de luna septembrie 2017. În ceea ce privește câștigul salarial mediu nominal brut în județul Dâmbovița, în luna septembrie 2018, acesta a fost de 3865 lei, în scădere față de august 2018, cu 0,3%. Pe același trend descrescător a fost și câștigul salarial mediu nominal net, care, în luna septembrie 2018, a fost de 2317 lei, în scădere cu 0,4% față de luna august 2018. Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în servicii (2394 lei), iar cele mai mici în agricultură, silvicultură și pescuit (2077 lei). Indicele câștigului salarial real a fost de 99,1% pentru luna septembrie 2018 față de luna august 2018.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Autorizația de construire pentru mall
Accidente în lanț pe drumurile naționale
Dâmbovița, sub ninsori puternice
"România educată"? Ei, na!
Probleme "criminale" în Armată
"Casa Dâmbovițeană" va intra în restaurare
Furie
400 kg de cetină confiscate
Otravă (media) nemțească. Achtung!
Colaborare între CJPV Dâmbovița, Consiliul Național și Uniunea Generală a Pensionarilor din România


Editorial

"România educată"? Ei, na!

Herr Klaus Werner Iohannis, ineficient până acum în înalta postură de președinte al României, s-a trezit într-o dimineață cu spaima-n gât, transpirat și gândindu-se că n-are cu ce să se înfățișeze în fața națiunii ca să-i smulgă votul la anu’, și amintindu-și că este profesor din tagma lui Einstein, ce și-a zis? 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale