Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.08.2022 00:15

De frica ROBOR și a dobânzilor mari practicate de bănci,


A A

Salariații se orientează spre Casele de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor

Salariații se orientează spre Casele de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor

*,,Avem peste 25.000 de membrii la CAR Omenia Târgoviște,  unii pleacă, dar vin alții în locul lor’’ *,,La nivelul lunii mai 2022 aveam următoarea situație: retrași - 207 persoane, noi  înscriși - 702 persoane, dar ne-au decedat 405 membrii’’ (Elena Chițu, președintele CAR Omenia Târgoviște)

 

În condițiile în care împrumutul la bancă a devenit un sport extrem, din cauza ROBOR care a depășit pragul critic de 8% și sunt șanse mari să ajungă la 10 % până la sfârșitul anului 2022, salariații sunt tot mai atrași de Casele de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor, unde dobânda  fixă și cât de cât rezonabilă le oferă o siguranță mult mai mare atunci când vor să apeleze la un împrumut pentru nevoi personale! Chiar dacă CAR-urile din toată țara se confruntă și ele cu o avalanșă de retrageri, numărul celor care vin să se înscrie este cu mult mai mare decât numărul celor care pleacă. Spre exemplu, în perioada ianuarie - mai 2022, la CAR Omenia Târgoviște s-au înscris 702 persoane și s-au retras 207 persoane. Problema semnalată de președintele CAR OMENIA Târgoviște, Elena Chițu este că în acest interval au murit și 405 membrii.

„Retragerea este la nivel de țară, nu numai în Dâmbovița. Eu fac parte din Comitetul Director al Federației, suntem 14 președinți de CAR, iar cu președintele federației 15, iar cu pandemia asta am făcut mai mult online ședințele sau prin corespondență. Noi ținem legătura și este o avananșă de retrageri la toate CAR –iurile din țară. Unii colegii nu le dau banii imediat, le dau peste 1-3 luni mergând pe considerentul că poate omul se răzgândește, ceea ce mie nu mi se pare corect. Noi nu am procedat așa, pentru că este banul omului și până la urmă dragoste cu sila nu se poate.  Avem peste 25.000 de membrii la CAR Omenia Târgoviște,  unii pleacă, dar vin alții în locul lor. Acum este liber să se înscrie toată lumea, și salariații dar avem o condiție, să aibă unitatea la care lucrează sau să existe un punct de lucru în județul Dâmbovița pentru că sunt foarte mulți care lucrează la București și știți cum este ,,caută acul în carul cu fân’’. Cum îl găsim noi la București , dacă nu  plătește? Sub aspectul acesta am luat măsuri de precauție, ca totuși  banii să ni se întoarcă. Deci dacă omul vine și solicită fondul noi îi dăm banii pe loc. Discutăm cu oamenii, iar dacă nu vor le dăm banii, fără niciun fel de problemă. La nivelul lunii mai 2022 aveam următoarea situație: retrași - 207 persoane, noi  înscriși - 702 persoane, dar ne-au decedat 405 membrii”, a declarat Elena Chițu, președintele CAR Omenia Târgoviște.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pompieri dâmbovițeni intervin în incendiile din Franța
Sfidarea UDMR
Polițiști printre oameni pentru informare asupra pericolelor
Festivalul "Peștera- Padina", la o nouă ediție
Opinii sindicale despre impozitarea part-time
Întreruperi de energie electrică programate
Dacă Zelenski ar fi înțelept…
Târgoviștea, în sărbătoare înălțătoare a Sfântului Ierarh Nifon
Sfințirea unei fântâni seculare rehabilitate și restaurate
Realizarea parcării supraterane din centrul orașului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale