Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2022 00:16

Vești bune pentru iubitorii sportului! La Târgoviște,


A A

Sala Polivalentă va intra în reabilitare

Sala Polivalentă va intra în reabilitare

*În ședința de Guvern de ieri, 17 noiembrie 2022, a fost aprobată hotărârea prin care Sala Sporturilor din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița, iar CJD și-a propus să facă toate demersurile în scopul reabilitării și modernizării acestei clădiri

 

Reabilitarea Sălii Spoturilor din municipiul Târgoviște este de ieri o certitudine!  În ședința de Guvern de ieri, 17 noiembrie 2022, a fost aprobată hotărârea prin care Sala Sporturilor din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD). Urmare a acestei decizii, în anul 2023 Consiliul Județean Dâmbovița va face demersurile necesare în scopul reabilitării și modernizării acestei clădiri emblematice pentru județul Dâmbovița, din punct de vedere al utilizării și arhitecturii sale.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a salutat decizia luată de Guvernul României, aceasta fiind o șansă pentru ca Sala Sporturilor din municipiul Târgoviște să devină o adevărată arenă, în care sportivii și suporterii să beneficieze de condiții optime atunci când participă la competițiile sportive.

Corneliu Ștefan, președintele CJD, a declarat: „Este un moment important pentru sportul dâmbovițean. Vestea pe care am primit-o, aceea a trecerii în patrimoniul județean a Sălii Sporturilor din municipiul Târgoviște, nu poate decât să ne bucure! Odată cu această decizie, voi demara, alături de aparatul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița, toate demersurile necesare în vederea derulării unui amplu proces de reabilitare și modernizare a acestei clădiri. Investiția ce urmează a fi realizată va da posibilitatea găzduirii de diferite evenimente sportive și nu numai, și va contribui la creșterea notorietății municipiului Târgoviște și județului Dâmbovița. Într-o economie modernă, sportul este un contributor direct la activitatea economică și, în același timp, un factor puternic motivant pentru organizatorii de evenimente, lucru ce poate avea efecte economice și sociale majore la nivel județean”.

Prin preluarea imobilului în domeniul public al județului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița va întreprinde toate acțiunile necesare îndeplinirii standardelor de calitate pentru o sală sportivă de asemenea importanță, capabilă să găzduiască competiții sportive de anvergură națională și chiar internațională.

Sala Sporturilor din Târgoviște a fost construită în anul 1979 și, până în prezent, a fost gazda a mii de evenimente sportive, culturale și de divertisment.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște
Târnosirea Bisericii „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale