Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.01.2021 00:09

Respect pentru un campion


A A

Sala de sport CSȘ Târgoviște a primit numele "Ioan Valerian"

Sala de sport CSȘ Târgoviște a primit numele

❚ Fostul om de sport a primit în anul 2012 și titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgoviște ❚ În ședința Consiliului Local din Ajunul Crăciunului s-a aprobat ca denumirea Sălii de Sport a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște să fie „Ioan Valerian”

 

COSMIN SAVA


Sportul dâmbovițean a rămas mai sărac în luna aprilie a anului trecut, atunci când s-a stins din viață Ioan Valerian. Născut pe 18 mai 1951, numele acestuia rămâne unul de referință în baschetul românesc, Valerian reușind să aibă o carieră bogată. A ocupat chiar și funcția de antrenor principal al lotului național de baschet feminin, între 2001 și 2006. Fostul om de sport a primit în anul 2012 și titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgoviște. La mai puțin de un an de la decesul său, în ședința Consiliului Local din Ajunul Crăciunului s-a aprobat ca denumirea Sălii de Sport a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște să fie „Ioan Valerian”, ținând cont că timp de 45 de ani marele profesor și-a desfășurat activitatea în cadrul acestei instituții. Mesajul lui Cătălin Tănase Directorul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, Cătălin Tănase, a anunțat prin intermediul paginii personale de Facebook această decizie, una care a atras aprecierea iubitorilor de sport din județul nostru. „În cei 45 de activitate desfășurată în cadrul CSȘ Târgoviște, de numele profesorului Valerian Ioan se leagă rezultate notabile realizate atât ca antrenor de baschet al echipelor de juniori pe care le-a pregătit de-alungul anilor, cât și ca director adjunct al clubului. Această decizie ne onorează și ne motivează să continuăm tradiția succesului la Târgoviște”, a transmis Tănase.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Povestea nefardată a unui stadion în reconstrucție
Săndoi susține introducerea sistemului VAR
Chindia mărește accelerația
Săndoi nu se gândește la play-off
Prisăcaru și-a început activitatea la AJF Dâmbovița
Prisăcaru a reușit să atragă simpatia membrilor afiliați
CSM Târgoviște pune accent și pe lupte
Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă
Alegerile AJF vor avea loc la Teatrul de Vară
Sala Sporturilor, o țintă a hoților


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

20 de ani de crize majore văzute prin lentila Bruxelles-ului european

În ultimii 20 de ani am asistat la diverse crize, unele cu impact european sau chiar mondial. Piața afacerilor europene a fost de fiecare dată foarte sensibilă la aceste fenomene. Câteva exemple sunt demne de semnalat.Îmi amintesc și acum faimoasa zi de 9/11, 11 septembrie 2001. Lucrând deja la EURACTIV, am simțit cum întreaga activitate de la Bruxelles a paralizat. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale