Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.11.2015 00:07

Plecată de la Cătunu la Găești, trecând puțin și pe la Perșinari


A A

Săgeata s-ar putea muta la Produlești

Săgeata s-ar putea muta la Produlești
Săgeata Găești ar putea juca din retur pe stadionul de la Produlești, după a ce a susținut ultimele meciuri la Perșinari

❚ Primarul interimar George Georgescu confirmă varianta, chiar dacă nu a făcut o propunere oficială conducerii formației de Liga a IV-a. „Este o intenție a mea ca această echipă să joace la Produlești. Există posibilitatea să aducem aici și o altă formație de Liga a IV-a, dacă nu se finalizează discuțiile cu cei de la Săgeata” ❚ Antrenorul de la Săgeata, Nicu Ifrim, spune că șefii săi ar fi de acord să transfere echipa la Produlești, dar trebuie discutat pe marginea condițiilor de asociere. „Eu aș dori să jucăm acolo, dar cel care decide este patronul Florin Marcu”

COSTINEL NEAGU


Săgeata Cătunu și-a schimbat în vară denumirea în Săgeata Găești și a început campionatul Ligii a IV-a în orașul frigiderelor. Între timp, parteneriatul cu Primăria Găești a devenit de domeniul trecutului, astfel că Săgeata și-a disputat ultimele meciuri din organizare proprie la Perșinari. În această săptămână, a apărut o nouă varianta pentru echipa antrenată de Nicu Ifrim, care ar putea să se mute la Produlești. Primarul interimar George Georgescu confirmă varianta, chiar dacă nu a făcut o propunere oficială conducerii formației de Liga a IV-a.

„Până în momentul de față nu am discutat nimic cu oficialii de la Săgeata Găești. Este o intenție a mea ca această echipă să joace la Produlești. Există posibilitatea să aducem aici și o altă formație de Liga a IV-a, dacă nu se finalizează discuțiile cu cei de la Săgeata. Avântul Produlești se va întări considerabil în această pauză de iarnă. Îl voi numi antrenor principal pe Ion Olteiu, iar dacă nu se finalizează discuțiile să jucăm în Liga a IV-a, o vom face Onoare”.

Ifrim: „Am dori să jucăm la Produlești, dar depinde de condiții”

De partea cealaltă, antrenorul de la Săgeata, Nicu Ifrim, spune că șefii săi ar fi de acord să transfere echipa la Produlești, dar trebuie discutat pe marginea condițiilor de asociere.

„Eu aș dori să jucăm la Produlești, dar cel care decide este patronul Florin Marcu. Domnealui va stabili condițiile, cu primarul de la Produlești. Se pot întâmpla multe până in iarnă. Important este să avem stabilitate financiară, asta este cel mai important”.

Pe de altă parte, Ifrim neagă zvonurile legate de o posibilă retragere din campionat a formației pe care o conduce de pe banca tehnică.

„Nu se pune problema ca echipa să abandoneze competiția, este exclusă această variantă. Dacă patronul avea intenția să se retragă, nu cheltuia degeaba atâția bani până acum. Echipa va merge oricum mai departe, cu mine sau fără mine”.

Săgeata Găești a terminat turul de campionat la Liga a IV-a pe locul 14, cu 15 puncte acumulate. Cât o privește pe Avântul Produlești, este ultima în Liga a V-a, Seria Vest, cu minus un punct.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale