Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.09.2015 00:07

Flacăra – CS Mioveni în Turul V al Cupei României


A A

Să vină Liga a II-a la Moreni

Să vină Liga a II-a la Moreni
Vară frumoasă pentru morenari, care au sărbătorit numai victorii în Cupa României. Săptămâna viitoare va fi însă mult mai greu, cu CS Mioveni

❚ În Turul V, morenarii vor juca din nou pe teren propriu, dar cu o formație de Liga a II-a, CS Mioveni. Meciul este programat miercurea viitoare, cu începere de la 16.30 ❚ „Sincer, mă gândesc foarte puțin la partida de Cupă, ci la cea de sâmbătă cu Găești, fiindcă va fi foarte dificil. Simt echipa într-un fel de cădere și acest lucru mă îngrijorează, pentru că nu avem voie să facem niciun pas greșit în campionat”, ne-a declarat Gabi Paraschiv ❚ „Au fost multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp, cu o încărcătură mare și pe undeva i-a epuizat. Însă, asta înseamnă să fi jucător profesionist, trebuie să faci față presiunii și încărcăturii, precum și programului încărcat”, a mai spus Paraschiv ❚ „Despre meciul de Cupă cu Flacăra voi vorbi de sâmbătă, după ce vom juca în campionat cu Chindia”, a transmis Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la CS Mioveni

MĂDĂLIN RĂDUCU


Flacăra Moreni a rămas singura echipă dâmbovițeană în Cupa României. Până acum, formația antrenată de Gabi Paraschiv a fost nevoită să treacă prin toate tururile preliminare și a ajuns la un meci distanță de o performanță remarcabilă, aducerea unei echipe de Liga I la Moreni. Patru este numărul victoriilor obținute până acum de Flacăra în Cupă: 4-2 cu FCM Târgoviște, 6-0 cu Viitorul Domnești, 1-0 cu Concordia II Chiajna și 3-1 cu SCM Pitești. În Turul V, morenarii vor juca din nou pe teren propriu, dar cu o formație de Liga a II-a, CS Mioveni. Meciul este programat miercurea viitoare, cu începere de la 16.30.

Cupa mai poate aștepta

Surprinzător, Gabi Paraschiv nu se gândește la meciul cu Mioveni. Încă, fiindcă antrenorul Moreniului o va face după jocul din campionat cu Găești, de sâmbătă.

„Sincer, mă gândesc foarte puțin la partida de Cupă, ci la cea de sâmbătă cu Găești, fiindcă va fi foarte dificil. Simt echipa într-un fel de cădere și acest lucru mă îngrijorează, pentru că nu avem voie să facem niciun pas greșit în campionat. Abia, după aceea, voi avea timp să mă gândesc și la meciul de Cupă”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv.

Declarația lui „Pară” este extrem de interesantă, în contextul în care Flacăra este neînvinsă în acest sezon, atât în campionat, cât și în Cupă.

„Sper să mă înșel și băieții să reacționeze pozitiv și sâmbătă să avem un meci pe care să-l controlăm de la un capăt la altul. Au fost multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp, cu o încărcătură mare și pe undeva i-a epuizat. Însă, asta înseamnă să fi jucător profesionist, trebuie să faci față presiunii și încărcăturii, precum și programului încărcat”, a mai spus Paraschiv.

Claudiu Niculescu a adoptat aceeași „tactică”

Totuși, „Pară” a acceptat să comenteze tragerea la sorți:

„Pentru noi, orice adversar care vine în Cupă este dificil. În primul rând, trebuie să înțelegem că meciurile din Cupă sunt un bonus. Trebuie să tratăm fiecare adversar foarte serios în campionat. Nu ne putem încurca decât noi. Fiecare echipă are un obiectiv bine trasat în campionat. Am început să batem moneda pe Cupă. E important pentru noi, tratăm cu respect această competiție. Dar, cel mai important este meciul care urmează”.

Același lucru l-a transmis și Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la CS Mioveni:

„Despre meciul de Cupă cu Flacăra voi vorbi de sâmbătă, după ce vom juca în campionat cu Chindia”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale