Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.05.2023 00:12

Marți după-amiază


A A

S-a jucat o nouă etapă la Liga a 4-a

S-a jucat o nouă etapă la Liga a 4-a

*  Fieni și Brezoaele își asigură punctaje prin care supraviețuiesc în primul eșalon județean. Șuța Seacă, Unirea Bucșani și Crețu bat pasul pe loc, însă cu certitudinea că nu mai pot retrograda direct

 

În mod cert, a fost etapa gazdelor în etapa intermediară de la Liga a 4-a, care au câștigat 7 din cele 8 dueluri, prin Voinești, Moroeni, Gura Șuții, Fieni, Ziduri, Gloria Bucșani și Ungureni. Doar Brezoaele a obținut un punct în deplasare, la Potlogi. Lucrurile sunt clare în fruntea ierarhiei, dar și în privința podiumului. Gura Șuții e campioană județeană, Ziduri va avea statut de vicecampioană, iar Titu va completa un podium de forță. Potlogi, Voinești, Răzvad, Moroeni și Burduca acoperă celelalte locuri din prima jumătate a ierarhiei.

Fieni și Brezoaele își asigură punctaje prin care supraviețuiesc în Liga  a 4-a, matematic. Șuța Seacă, Unirea Bucșani și Crețu bat pasul pe loc, însă cu certitudinea că nu mai pot retrograda direct. Gloria Bucșani obține puncte mari, Colacu pierde puncte prețioase, în timp ce Ungureni vrea să părăsească Liga a 4-a cu fruntea sus.

Atenția pe Gura Șuții și Pucioasa

Situația în zona retrogradării depinde de alți doi factori: deznodământul barajului de promovare în Liga a 3-a (participă Recolta Gura Șuții) și poziția finală a echipei FC Pucioasa (implicată în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga a 3-a).

Rezultatele etapei: Viitorul Voinești – Străjerii Răzvad 2-1, FC Potlogi – AFC Brezoaele 1-1, Bradul Moroeni – ACS Burduca 2-0, Recolta Gura Șuții – Flacăra Șuța Seacă 4-0, CSM Fieni – Steagu Roșu Colacu 7-1, Roberto Ziduri – Urban Titu 2-1, Gloria Bucșani – Unirea Bucșani 6-0, Unirea Ungureni – Voința Crețu 2-0.

Străjerii Răzvad, campiaonă județeană la Juniori U19

În campionatul Juniorilor U19 de la Liga a 4-a oaspeții au fost mai eficienți, grație succeselor repurtate de Răzvad, Burduca, Unirea Bucșani și Crețu. Amfitrionii au câștigat prin Potlogi, Gura Șuții și Ziduri. Fieni - Colacu se terminat la egalitate. Dacă Străjerii Răzvad are asigurat locul 1, Gura Șuții și Potlogi își vor împărți celelalte două poziții pe podium. Gloria Bucșani este singura echipă care nu a câștigat nici măcar un punct.

Rezultatele etapei: Viitorul Voinești – Străjerii Răzvad 0-10, FC Potlogi – AFC Brezoaele 4-2, Bradul Moroeni – ACS Burduca 4-5, Recolta Gura Șuții – Flacăra Șuța Seacă 7-1, CSM Fieni – Steagu Roșu Colacu 1-1, Roberto Ziduri – Urban Titu 2-1, Gloria Bucșani – Unirea Bucșani 1-5, Unirea Ungureni – Voința Crețu 4-7.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele necunoscute, la retrogradare
Urmează o perioadă agitată
Valentin Cîrlan s-a clasat pe locul 5
24 de jucători sunt la final de contract
Victorie importantă
Flacăra termină sezonul pe podium
Terifiant!
Toni Petrea și-a anunțat plecarea de la Chindia
Nu poți să păcălești fotbalul la infinit!
Meci crucial pentru ChindiaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale