Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.08.2014 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

S-a făcut dreptate

S-a făcut dreptate

COSTIN MIHAI


Aninoasa a primit ce merita ieri din partea Comisiei de Competiții și Disciplină, după panarama făcută înaintea meciului cu Flacăra Moreni. A pierdut cu 3-0, adică neprezentare, astfel că la următoarea va fi exclusă automat din campionatul Ligii a IV-a. Investigațiile noastre au demontat toată apărarea celor de la Aninoasa, care au regizat o piesă proastă, invocând faptul că s-a defectat autocarul în drum spre Moreni, la ieșirea din Târgoviște.

Chiar dacă au încercat să se acopere cu documente și parafe, oficialii echipei de lângă Târgoviște s-au lovit și de câteva refuzuri, pentru că mulți s-au ferit să intre în vârtejul unui scandal monstru, dar și sub incidența legii. Fără o documentație beton, Aninoasa nu a mai găsit înțelegerea de altădată din partea comisiei prezidată de Vasile Stroe, pierzând meciul cu 3-0.

A existat și o presiune puternică pe cei de la Disciplină, în schimb de data aceasta au respectat regulamentul la sânge, așa cum ar fi trebuit să o facă de la bun început. Practic, decizia CCD demonstrează că Aninoasa nu s-a prezentat în mod intenționat la Moreni, lucru care îi dezonorează pe cei care conduc echipa. Probabil că este pentru prima dată în istoria fotbalului dâmbovițean când o echipă care prezintă documente pentru a justifica defecțiunea apărută la mijlocul de transport, nu primește câștig de cauză.

Ieri s-a făcut un pas către normalitate, apărând și semnalul că nu mai ține șmecheria cu „pana la autobuz”. Să vedem acum cine mai are curajul să riște ca Aninoasa, pentru că vom fi pe urmele tuturor, indiferent de echipă sau de eșalon. Chiar vă rugăm să ne sesizați orice neregulă din fotbalul județean, pentru a lua atitudine. Scuzele primarului Constantin Maricescu către morenari sunt binevenite, dar nu și suficiente, așteptăm o reacție asemănătoare și din partea antrenorului Remus Gâlmencea, cel care a pus la cale această comedie de prost gust.

Mai puțin contează dacă va pleca sau nu de la Aninoasa, e o chestiune de bucutărie internă, în schimb va rămâne cu o pată pe imagine, care nu se va șterge ușor. Într-un final, am impresia că până și unii de la Aninoasa și-au dorit să nu se rejoace meciul, pentru a pune capăt unui scandal care-i afectează tot mai puternic.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale