Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.06.2020 00:21

Duminică și luni,


A A

Rusaliile la Catedrala din Târgoviște

Rusaliile la Catedrala din Târgoviște

Numeroși târgovișteni au venit la fața Catedralei din Târgoviște, duminică, 7 iunie 2020, pentru a lua parte la sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt. Sfânta Liturghie a fost săvârșită de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, însoțit de către Părintele Vicar Eparhial, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. Înaltul Ierarh a oficiat, apoi, Vecernia specială și a binecuvântat frunzele de nuc, simbolul tradițional al mulțimii darurilor Duhului Sfânt, care s-a coborât peste peste sfinții apostoli și ucenici. În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a vorbit despre însemnătatea biblică, teologică și duhovnicească a evenimentului Cincizecimii, evidențiind sensul misionar al acestei sărbători, fundament al identității noastre creștine. Din această perspectivă, fiecare creștin are datoria de a propovădui, prin viața, cuvântul și activitatea sa, principiile Evangheliei lui Hristos, care, prin harul Duhului Sfânt a înnoit din temelii lumea. Înaltul Ierarh a încurajat pe toți cei prezenți, arătând că Biserica se roagă neîncetat pentru ca Bunul Dumnezeu să ne izbăvească cât mai repede de această pandemie, ce încearcă speranța și limitele civilizației noastre.

BIROUL DE PRESă AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEIComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Clubul discuțiilor interesante"
Ansamblul Monumental "Curtea Domnească" va fi închis parțial
Iubirea vindecătoare a Mântuitorului Iisus Hristos
Carabella detronează Cantacuzino
100% promovabilitate la bacalaureat
Concursul pentru ocuparea posturilor, la faza depunerii dosarelor
60.75%, rata de promovare la Bac
1438 de contestații depuse la examenul de Bacaluareat
Iubirea tămăduiește toate bolile!
Dâmbovița, rezultate la Bacalaureat 2020


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Umilirea seniorilor

Dacă ar fi să mă fac „avocatul diavolului” aș pleda întru apărarea acestui guvern păstorit de Ludovic Orban, spunând că de vreme ce se încăpățânează să nu aplice creșterea de 40% de la 1 septembrie, conform legii promulgate de președintele Klaus Werner Iohannis, înseamnă că nu are de unde să scoată banii necesari, nici chiar din piatră seacă. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale