Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.02.2020 00:19

Editorial


A A

Românii, condamnați la moarte

Românii, condamnați la moarte

GEORGE COANDĂ


S-a întâmplat ce era mai rău: guvernul păstorit de domnul Ludovic Orban – dacă îi va fi păstorind el cu adevărat, dar mă îndoiesc – a emis o nenorocită de ordonanță de urgență țintind privatizarea întregului sistem public de sănătate românesc. Ordoananță de natură capitalist genocidară. Dacă cineva se mai îndoiește că România este o colonie, ar trebui, de astă dată să-și dea seama că statul este pe cale de a fi neatinzat și neamul românesc ucis. Guvernul de strânsură de la Palatul Victoria a răspuns cu criminală obediență la o comandă dată de „forțele oculte” globalizatoare de pe Bruxelles, Berlin, Washington sau de pe mai știu eu unde. Întro țară aflată deja pe buza prăpastiei cu o covârșitoare parte a populației (atenție, de multă vreme nu mai suntem un popor, ci o populație!) supraviețuind în sărăcie, aș spune endemică, adusă în această stare de absolut toate guvernările postdecembriste, a privatiza sistemul public de sănătate este, repet, un genocid. Dacă este să ne gândim, de pildă, la masa celor peste 5 (cinci) milioane de pensionari, din care doar câțiva beneficiază de „pensii nesimțite”, este neîndoios faptul că se va muri cu zile, iar guvernanții își vor freca satisfăcuți palmele. Și, dacă vor fi băgați la pușcărie și marile personalități medicale (a se vedea „cazul Beuran” din aceste zile, care a revoltat o țară, ca și altele mai dinainte și cele care, după cum se aude, sunt în pregătire la DNA), doar pentru că se opun unei privatizări egale cu efectele coronavirusului, este clar că vom avea de-a face cu niște minți rătăcite care ne guvernează. Eu mă întreb – și-i întreb și pe guvernanți, pentru că știu că știu – de ce oare prin faimoasele democrații (SUA, Franța, Marea Britanie, Suedia și alte câteva) funcționează la înalte standarde de eficiență sisteme publice de sănătate care – asta e, realitatea își spune cuvântul – amintesc de „statul social”, ca să nu sperii lumea, spunând socialism, către care acele faimoase democrații se îndreaptă fără doar și poate. Iar românii, ca de obicei, se trezesc cu întârziere, rămânând la coada plutonului. Să fim, însă, obiectivi, nu ei sunt, amărâții, de vină, ci trădătorii care-i conduc. (N.B. Există și ceva de neînțeles, apropo de psihologia acestui neam: stă cu arma la picior când este necesar să o ridice în poziție de tragere și dă buzna-n stradă când este împins de la spate de inamicii/ colonizatorii lor). Ca să pun punct. De astă dată, guvernanții i-au condamnat pe români la moarte! A se reține: este un genocid premeditat! Și, dacă v-aș spune că acest plan genocidar face parte dintr-un diabolic joc geopolitic, m-ați crede? Nu vreau să îngrozesc pe nimeni. Dar, credeți-mă, face! Treziți-vă români, ACUM, înainte de a pieri!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haosul public și distrugerea națiunii române
Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale