Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.07.2017 00:19


A A

România, un ring de răfuieli mafiote

România, un ring de răfuieli mafiote

GEORGE COANDĂ


România a devenit un ring de 238.000 kilometri pătrați al unor răfuieli de toată mâna, de la cele politice la cele de sorginte mafiotă. La 27 de ani de la întâmplările întunecate din decembrie’ 89, despre care încet, încet dar sigur aflăm lucruri care ne îngrozesc, România este răvășită de un dezastru economic mereu în extindere, unii șmecheri cu lipici în palmă la bani se îmbogățesc într-un ritm senzațional și, tocmai de aceia, incredibil, șmecheri care sfidează o națiune întreagă de la zborul elicopterelor personale și care fac parte, unii dintre ei, din ganguri mafiote.

Iar de aici, din a face parte din astfel de găști de criminalitate economică la asasinate în stradă nu a fost decât un pas. Ceea ce, odinioară, vedeam doar în filmele de producții americane, trăim acum pe viu la noi acasă. Și astfel se adeverește vorba veche a românului cum că banul e ochiul dracului. Și ochiul acesta lovește cu deochiuri blestemate mintea unor români luându-li-o de-a binelea. Acumularea purcoaielor de bănet – nu mai este un secret pentru nimeni de atâta amar de vreme – în majoritatea cazurilor celor puțini care, după cum am spus, au lipici în palmă, s-a făcut pe căi frauduloase și mai ales pe spinarea neputinciosului stat român, a contribuabilului. Jefuirea statului a devenit un grotesc sport național. Și din invidie viscerală și ca urmare a unor afaceri necurate, cum ar fi spălarea de bani negri, sau furia schizofrenică a unor așa-ziși oameni de afaceri că li s-a încălcat teritoriul de exploatări financiare dubioase de către alți așa-ziși oameni de afaceri, se aplică tacticile și tehnicile mafiei siciliene, NDranghetei napolitane, Casei Nastia sau Triadei japoneze: pistolul, mitraliera, cuțitul, otrava, sufocarea cu punga de plastic, izbirea cu mașina. Tot tacâmul deci. Asta să-și fi dorit românii în decembrie’ 89? În niciun caz. Dar n-ai cum să nu legi evenimentul răsturnător de regim de atunci cu efectele sale letale de acum. Efecte cu adevărat criminale care produc cu fiecare zi genocidul poporului român. Printre care se numără mafiotele și gangstereștile reglări de conturi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale