Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.07.2020 00:15

Semnal din rândurile PSD Dâmbovița:


A A

"România riscă să intre într-o disoluție socială extremă"


❚ Șomajul a crescut și continuă să crească galopant, iar guvernanții nu au nicio soluție pentru a opri sau măcar a diminua acest fenomen alarmant ❚ Peste două milioane de români nu au în prezent loc de muncă, iar șomajul raportat oficial nu indică nici pe departe amploarea acestei crize cronice ❚ Românii sunt disperați și îngroașă numărul celor care își pun capăt zilelor din cauza disperării, „guvernul meu“ anunță că are doar o singură prioritate: organizarea alegerilor.

 

Comunicat de presă

După cum am mai avertizat, România riscă să intre într-o disoluție socială extremă, mai ales din punctul de vedere al numărului oamenilor rămași fără locuri de muncă. La această dată, șomajul a crescut și continuă să crească galopant, iar guvernanții nu au nicio soluție pentru a opri sau măcar a diminua acest fenomen alarmant. La modul real, peste două milioane de români nu au în prezent loc de muncă, iar șomajul raportat oficial nu indică nici pe departe amploarea acestei crize cronice. Programul de relansare economică lansat pe terenul de golf de Iohannis și Orban nu are nicio valoare, atât timp cât nu produce niciun stimulent de sprijin pentru populație și pentru agenții economici. În timp ce românii sunt disperați și îngroașă numărul celor care își pun capăt zilelor din cauza disperării, „guvernul meu“ anunță că are doar o singură prioritate: organizarea alegerilor. Aceasta a fost esența politicii guvernamentale a liberalilor de până acum: tăierile veniturilor și a celorlalte forme de sprijin oferite de guvernele PSD în ultimii trei ani, în scopul creșterii calității vieții și a nivelului de trai al populației. PNL a afectat negativ și iresponsabil viața cetățenilor, prin diminuarea puterii lor de cumpărare și neoferirea unor alternative concrete la pierderea locurilor de muncă. În concluzie, se impune plecarea acestui guvern incapabil, deoarece efectele dezastrului economic și social generat de liberali nu vor putea fi atenuate curând, ci doar după mulți ani de seriozitate și responsabilitate din partea viitorilor guvernanți.

Deputat PSD Dâmbovița,

GEORGETA-CARMEN HOLBANComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Gabriel Plăiașu, numit la conducerea S.A.P.E
Dezvăluiri "despre candidații cu infracțiuni și hotărâri judecătorești"
În Târgoviște se derulează cele mai mari proiecte accesate pentru educație
Alexandru Oprea susține candidatura lui Cornel Ștefan
Situația disperată a COS Târgoviște, pe masa Ministerului Economiei
Pro România și PNL, blat politic?
"Incompetență demonstrată în gestionarea sistemului educațional"
Consilierul Premierului, vizită la Universitatea „Valahia”
"Universitatea nu a fost construită să găzduiască întâlniri politice"
"Au refuzat dublarea alocațiilor de copii"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uluitorul cinism politic...

GEORGE COANDĂ


... l-a „pus în valoare”, deunăzi, domnul prim-ministru Ludovic Orban. Nici că se putea mai anapoda pentru guvernul PNL și pentru PNL însuși. Nu pricep din ce pricini, premierul, și președinte al PNL, a băgat o fugă până în Valea Jiului – „valea plângerii”, nu-i așa – ca să marcheze cu înalta sa prezență Ziua Minerului, cu care ocazie a participat, depunând... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale