Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.02.2018 00:19

Editorial


A A

România pierde, Ungaria câștigă

România pierde, Ungaria câștigă

GEORGE COANDĂ


Este de necrezut, halucinant de-a binelea, de să te apuce, pe bună dreptate, furia neagră, când vezi cum înalta trădare națională înmormântează România, Ungaria jucând-o-n foi de viță cu ceardaș. Căci, în aceste momente, românii, uluiți constată că, guvernanții și Cotroceniul au predat necondiționat România Budapestei, care, repet de necrezut, trăiește un aiuritor sentiment de inferioritate față de țara aia din pustă.

Recunosc, n-am încotro, beneficiază de redutabili oameni politici care, în realizarea unor țeluri tâlhărești, n-au nici mamă, nici tată. Vreți exemple? Iată-le. Cică au tratat pe picior de egalitate cu Guvernul României niște afaceri. Și le-au ieșit pasențele cu prea plin. Ungaria n-are gaze naturale. Le vor lua de la noi din Marea Neagră și le vor depozita la ei în pustă distribuindu- le în Europa.Vor deveni astfel, un mare „hub” de gaze. Și ce beneficiu va avea România? Nici unul! Ungaria a obținut construirea unei căi ferate rapide, tip TGV, între Cluj-Napoca și Budapesta. Guvernul României a răspuns vesel „igen” să se facă. apropia, jubilând cu profundă satisfacție, Transilvania, care, astfel, se va înstrăina de Patria Mamă. Ungaria a obținut și acordul pentru a se așterne o autostradă tot din inima Transilvaniei la Budapesta. Și uite-așa, hop-și-așa, centrul vetrei de naștere a neamului românesc riscăm să îl pierdem pe mâna moartă a unor trădători de patrie. Ungaria și-a dorit un liceu maghiar romanocatolic la Târgu - Mureș (Maros Vasarkely), majoritatea pesedisto-aldeistă din Parlament a votat cu unanimă fervoare, și sublimă inconștiență, să se facă. Mă întreb cum de doarme liniștit marele maestru al unor asemenea combinații păguboase și dubioase, Liviu Dragnea, și cum (ca să mă exprim blând), de este atât de legumă aliatul său Călin Popescu-Tăriceanu? Ei bine, pe când Ungaria câștigă tot ce-i dorește inima, România, halucinant, pierde tot în vrac. Dar mai există oare România? Înalta trădare națională bântuie la... nivel înalt!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale