Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2022 00:20

Editorial


A A

Romnia n calea crivțului siberian

Romnia n calea crivțului siberian

În 2006, guvernanții de atunci ai României, fericiți c fuseserm primiți - nu c Washingtonul murea de dragul românilor, acum ne dm seama c la mijloc a fost un criminal joc geopolitic - fericiți, deci, și ca s fiu corect, noi toți românii la fel am jubilat, ca și cum Dumnezeu ne-ar fi pus mâna pe creștet, au desființat armata țrii, iar la revoluție Grzile patriotice, în fond „Oastea cea mare” a țrii, c de, fuseser create de Nicolae Ceaușescu împotriva pericolului de invazie a Armatei Roșii, de asemenea au fost demobilizate.

Iar de rezerviști ce s mai aducem vorba, au îmbtrânit, unii au plecat la cele veșnice, așa c în fața unui iminent posibil atac al Armatei Roșii a lui Vladimir Putin, România este o prad sigur. Și de aici vine teribila rușine național, iat c sunt trimise pe meleagurile noastre trupe și armamente US Army și ale L’Armée française. Thank you! Merci beaucoup!

Și noi cu ce ne vom apra, cu „armata de profesioniști” cu efectivul nici cât populația Târgoviștei? Acum se știe c una dintre direcțiile de atac ale Armatei lui Putin împotriva Kievului este dinspre Crimeea, și pe uscat și pe mare, ținta fiind Odessa, și de aici pân la granița cu România nu mai este decât o arunctur de bolovan. De rachet supersonic nu mai zic!

Și în 2006, când am luat poziția de drepți, yes sir!, fiind integrați în dispozitivul NATO – cea mai mare alianț militar din istoria omenirii, nu-i așa? – guvernanții noștri, uitând de crivțul siberian, dar și de prieteșugul Budapestei cu Moscova, și de „frția slav” a Sofiei și Belgradului cu Mama Rusia, lips, deci, total de viziune geopolitic și de prevenție național militar, crezând cu o tâmpit naivitate c vor fi 100 de ani de „pace între popoare”, au hotrât „lsarea la vatr” a Oștirii patriei.

Adic au desființat armata obligatorie, recrutarea. De fapt, hai s fim serioși, n-a fost vorba nicio clip de naivitate, ci de înalt trdare. Și team-mi este c tot românii vor plti oalele sparte când crivțul siberian va bate. Și, iat, a început s bat!

George CoandComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

O grev care anun marea furtun romneasc
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Demenț neomarxist infantil
Mecanism european 2024
Frica de… A.I.
Schimbarea sultanilor la AnkaraPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale