Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.03.2018 00:19

Editorial


A A

ROMÂNIA... FĂRĂ IMUNITATE

ROMÂNIA... FĂRĂ IMUNITATE

GEORGE COANDĂ


Este incredibil pentru un stat civilizat, membru, pe deasupra, al UE. Sau nu e? Da, este incredibil și scandalos de-a binelea să afli că România este lipsită de imunitate. Este, deci, aproape în moarte clinică. Căci nu poți gândi, nu, altfel când, brusc, tăindu-ne răsuflarea, la vestea disperată pe care ministrul Sănătății a dat-o națiunii, cum că a declanșat „mecanismul european de protecție civilă” pentru că în România nu mai există nici măcar o fiolă de imunoglobulină, cerând ajutor de maximă urgență UE, realizezi că, supraviețuirea românilor este în pragul tragediei.

Că, sănătatea lor nu i-a interesat pe guvernanți, pe niciunii din 1990 încoace, având ei alte interese, de o meschinărie înfiorătoare, considerând soarta poporului român nesemnificativă, sau poporul însuși privindu-l ca pe o cantitate neglijabil. Așadar, nu ia interesat dacă națiunea este imună la boli care, înainte de revoluție fuseseră în mare parte eradicate, iar după au devenit endemice. Și, pe bună dreptate te întrebi cum de s-a putut întâmpla așa ceva? Păi, da, iată că s-a întâmplat și cum se spune, ca la noi la nimenea, căci nimeni nu a fost tras la răspundere, pe chestie de un neînchipuit tragism, niciun ministru al Sănătății n-a fost chemat să dea cu subsemnatul la faimoasa DNA, niciun prim-ministru – dacă vă mai amintiți Adrian Năstase a fost pitit la „mititica” pentru o găinărie – până când nenorocirea a făcut poc. Și am întins mâna către UE, stimată și distinsă doamnă, rogu-te, fă o pomană cu fiica asta nefericită a ta lăsată premeditat, exact, și-mi asum această acuză, premeditat deci, la cheremul unor criminali fătați din placenta unei democrații imorale. Și-i întreb pe revoluționarii care-și papă liniștiți mănoasa indemnizație: alo, n-aveți nimic de zis când vedeți că patria e condamnată la moarte, iar comanda este dată din anumite centre oculte de putere care o vor dispărută? Așa îi întreb și pe ăia din Hashtag Rezist, pentru că sănătatea României, ca atare și a lor, este de interes strategic major, chiar nici ei n-au nimic de zis? Și dacă nimeni n-are nimic de zis, hai să tragem cortina și să stingem lumina! Până una-alta, ne-am făcut de râsul lumii. 70 de state, milioane de oameni, ne-au sărit în ajutor, răspunzând la cerșeala asta prin intermediul „mecanismului european de protecție civilă”. Oare vor ajunge la timp cele 5000 de doze de care are nevoie deocamdată România? Revin ferm, cineva trebuie, cu celeritate, să plătească pentru această crimă împotriva poporului român!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale