Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.03.2018 00:19

Editorial


A A

România bine înarmată...

România bine înarmată...

GEORGE COANDĂ


...este o necesitate strategică de maximă urgență, oricât de pe contra, urlând ca din gură de șarpe, sunt unii din opoziția politică actuală, precum și cei loviți de un oportunism de operetă. Da, România este obligată de alarmante împrejurări geopolitice să-și doteze cu armament modern, de ultimă generație, forțele armate. Căci o țară aflată în calea lupilor cu apetit imperialist și războinic, riscă să fie sfâșiată de haitele cu boturi însângerate. Or, România nu este pentru prima dată în calea unor haite, a mai fost tragic sfâșiată. Și din nou este într-o mare primejdie cu răsuflare de geruri siberiene dinspre răsărit. Și cum, după sfârșitul „Războiului rece” și destrămarea „Cortinei de fier”, unele cercuri mondialiste oculte au început să umble cu foarfecele împărțirii „marilor sfere de influență” pe harta Europei, după cum am aflat pe surse credibile, România este vizată a fi tranșată între mari criminali ai istoriei; unii, de fapt, tranșat-o în urmă cu aproape 80 de ani. Țării i se cântase prohodul. Nu este exclus să i se mai cânte și la începutul acestui al treilea mileniu după Hristos. România, deci, este obligată să fie bine echipată cu tehnică militară și terestru, și aerian, și naval. Oricâtă isterie manifestă, mai ales, Opoziția. Așa e, n-avem multe la activul de supraviețuire a neamului românesc și a țării – drumuri și căi ferate europene nu prea sunt, economia industrială e un dezastru, sistemul de sănătate și cel școlar sunt o iluzie, și câte altele -, dar a-ți apăra patria și Ființa națională este, în aceste vremuri de primejdii geopolitice, care colcăiesc în jurul nostru, o prioritate absolută, altmineri România riscă să dispară de pe hartă și din istorie. Și orice guvernare care este lovită de amnezie în ceea ce privește apărarea armată a țării, a se lua aminte! este/ va fi o trădătoare de neam și patrie. A nu se uita: România este, de un deceniu, frontieră – meterez a UE și NATO la „porțile Orientului.” Și dacă nu va fi în stare să se apere pe sine, Europa va fi și ea în pericol!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale