Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.08.2020 00:08

Chiar dacă a pierdut cu Budeasa


A A

Roberto Ziduri poate juca în Liga a 3-a

Roberto Ziduri poate juca în Liga a 3-a

❚ În ciuda eșecului sever, scor 0-3, formația dâmbovițeană are șanse importante de a fi acceptată în eșalonul trei, și de pe locul 2, avantajată de punctele obținute în primul meci al turneului de la Rm. Vâlcea, dar și de golaverajul pozitiv ❚ ,,Țin să vă anunț că echipa Roberto Ziduri a promovat în Liga a 3-a! Suntem una dintre cele 7 echipe de pe locul 2, care și-a câștigat prezența în Liga a 3-a, în urma punctajului și a golaverajului”, a transmis antrenorul Gusti Voinea ❚ Chiar dacă a avut șansele ei, irosite de Verdeș și Tănase, Roberto Ziduri nu a putut face față unui adversar superior, terminând meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Alin Ștefan (86)

 

COSTIN MIHAI


După victoria clară cu Unirea Tricolor Dăbuleni (Dolj), scor 4-0, Roberto Ziduri nu a mai repetat evoluația bună și cu Voința Budeasa, campioana din Argeș, în fața căreia a pierdut la scor de neprezentare. Chiar dacă a avut șansele ei, irosite de Verdeș și Tănase, echipa lui Gusti Voinea nu a putut face față unui adversar superior, terminând meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Alin Ștefan (86). În ciuda eșecului sever, formația dâmbovițeană are șanse importante de a fi acceptată în Liga a 3-a, și de pe locul 2, avantajată de punctele obținute în prima meci al turneului de la Rm. Vâlcea, dar și de golaverajul pozitiv.

,,Chiar dacă am făcut un meci foarte slab, băieții merită felicitați”

,,Țin să vă anunț că echipa Roberto Ziduri a promovat în Liga a 3-a! Suntem una dintre cele 7 echipe de pe locul 2, care și-a câștigat prezența în Liga a 3-a, în urma punctajului și a golaverajului! Chiar dacă am făcut un meci foarte, foarte slab cu Voința Budeasa, băieții merită felicitați! Vreau să mulțumesc încă o dată tuturor celor care ne-au susținut și au fost alături de noi, și nu în ultimul rând finanțatorului nostrum, Dan Negriloaia, care ne-a asigurat tot ce a fost nevoie pentru a ne realiza obiectivul! Toată stima pentru dânsul”, a anunțat antrenorul Gusti Voinea, care a folosit duminică o formula de start formată din Curiman - Dicu, Ștefan, Sandu, Mirescu - Rusu, Niță, Ioniță - Costea, Verdeș, Lețu. Rezerve au fost Bicher, Coman, Prodan, Tănase, Tudorache și Rugină. Echipe promovate în Liga a 3-a Au promovat în Liga a 3-a, de pe locul 1 al turneelor de baraj, Dante Botoșani (BT), Bradu Borca (NT), CSM Satu Mare (SM), Corona Brașov (BV), Unirea Ungheni (MS), Petrolul Potcoava (OT), Sporting Juniorul Vaslui (VS), CSM Oltenița (CL), Steaua București (B), Progresul Ezeriș (CS), Sportul Chișcani (BR), Gloria Albești (CT), Avântul Periam (TM), Voința Budeasa (AG) și Progresul Șomcuța Mare (MM). Aproape sigur, vor fi invitați în eșalonul trei Roberto Ziduri (DB), CSO Plopeni (PH), Avântul Valea Mărului (GL), Măgura Cisnădie (SB), CS Ocna Mureș (AB), Știința Turceni (GJ) și CSO Oradea (BH).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale