Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.08.2020 00:08

Impresii de la Rm. Vâlcea


A A

Roberto Ziduri, o premieră pentru un baraj de Liga a 3-a

Roberto Ziduri, o premieră pentru un baraj de Liga a 3-a

❚ Cum ți-e și viața asta. Noi avem echipă de Liga 1, dar nu avem stadion. La Rm. Vâlcea e un stadion drăguț, dar nu mai există echipă de seniori la niciun nivel ❚ Chiar dacă mai sunt voci care fac caterincă pe seama denumirii campioanei din Dâmbovița, să știți că este una destul de bine organizată. Adevărat că Dăbuleni a fost cu mult inferioară, însă asta și pentru că Ziduri și-a impus jocul de la bun început ❚ Au trecut mulți ani de când reprezentanta județului Dâmbovița nu a învins așa de clar într-un meci de baraj, în ultima perioadă fiind obișnuiți numai cu eșecuri


COSTIN MIHAI

 


 

Îmi place mult Râmnicu Vâlcea, unul dintre cele mai frumoase orașe din Muntenia, unde revin de fiecare dată cu plăcere. Îmi place verdele abundent care înconjoară orașul, mă încântă străzile curate, ador să mă plimb prin Parcul Zăvoi și mă distrează imaginea cu zeci de pescari atârnați pe podul de peste Olt. și stadionul e ok, ce minunat ar fi fost unul și la Târgoviște! Cum ție și viața asta. Noi avem echipă de Liga 1, dar nu avem stadion. La Rm. Vâlcea e un stadion drăguț, dar nu mai există echipă de seniori la niciun nivel. Acolo activează doar grupe de juniori, însă oamenii se îngrijesc de gazon, de stadion, sunt gospodari. Aici s-au jucat meciurile din Grupa A de promovare în Liga a 3-a, Regiunea a 5-a, dintre campioanele județelor Dâmbovița, Argeș și Dolj.

Meci în pandemie

Ziduri – Dăbuleni, primul meci pe care îl văd live pe vreme de pandemie. Mi-a fost simplu să obțin acreditarea ca jurnalist, ținând cont că echipa dâmbovițeană a avut calitatea de gazdă. Prezentă în premieră la un baraj de promovare în Liga a 3-a, Roberto Ziduri a debutat cu o victorie clară, în fața campioanei unui județ care dă vicecampioana României, pe Universitatea Craiova. De fapt, și Dăbuleni a profitat de întreruperea campionatului după două etape scurse din retur, unde primele cinci clasate erau despărțite de numai 3 puncte. Au trecut mulți ani de când reprezentanta județului Dâmbovița nu a învins așa de clar într-un meci de baraj, în ultima perioadă fiind obișnuiți numai cu eșecuri. Chiar dacă mai sunt voci care fac caterincă pe seama denumirii echipei, să știți că este una destul de bine organizată. Adevărat că formația din Dolj a fost cu mult inferioară, însă asta și pentru că Ziduri și-a impus jocul de la bun început.

Tameș și Irimia, adversari de lux

Cu formația din Argeș a fost cu mult mai greu, aici activând jucători cu experiență în ligile superioare, precum Iulian Tameș sau Cristi Irimia, ultimul trecut și pe la Dinamo Kiev. Un meci interzis însă presei dâmbovițene, întrucât oficialii de la Budeasa nu au acceptat jurnaliști. S-au supărat că nu au fost lăsați să asiste miercuri, la meciul dintre Ziduri și Dăbuleni. Mentalități de fotbal mic. Închei printr-o frază de apreciere la adresa finanțatorului formației dâmbovițene, Dan Negriloaia, care și-a dorit cu adevărat promovarea în Liga a 3-a, obiectiv recompensat cu 50.000 lei!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 13.08.2020 11:13

Diferenta intre Ziduri si Îndeasă, este similară adversarului din Dabuleni. Slăbită echipa asta din Roberto Ziduri. Mult mai slaba ca cea din Cornesti, care a jucat cu Slatina anul trecut su a iesit onorabil. Ăștia au pierdut cu Budeasa la scor de reprezentare Asa ca mai usor cu laudele pentru Roberto Ziduri. Slăbuta echipă...Cred ca cea mai slaba care a reprezentat Dambovita la baraj în ultimii 10 ani...Degeaba au patron ca este de județeană si atat....Dumneavoastra " periati" pe cine nu trebuie. Nici macar pe locul 2 nu sunt, ca punctaj...Asa ca, lasati-ne cu Roberto Ziduri...O echipă de pluton, modestă, de județeană si atat...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale