Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.06.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Roberto Ziduri merita mai mult

Roberto Ziduri merita mai mult

Campioana din Teleorman, Dunărea Turris Turnu Măgurele, a ieșit câștigătoare în urma barajului cu Roberto Ziduri, campioana județului nostru. Adversara echipei pregătite de Gusti Voinea s-a impus în tur cu 1-0, grație unui penalty acordat ușor în prelungiri, iar meciul retur s-a încheiat la egalitate, 1-1. Astfel, Roberto Ziduri va continua la nivelul Ligii a 4-a, deși a dovedit că din punct de vedere sportiv se poate lua la luptă cu un adversar care are în componența lotului mulți jucători cu experiență, dar și un buget clar superior.

Formația finanțată de Dan Negriloaia a arătat bine, a lăsat o impresie plăcută, chiar dacă mulți se așteptau ca echipa din Turnu Măgurele să se impună fără probleme. Diferența a fost făcută de două greșeli. Prima a fost a centralului Amorăriței, care a acordat ușor penalty în jocul tur, iar a doua a fost cea a lui Curiman, care a scăpat mingea la primul șut pe poartă al meciului de la Odobești, lucru care a permis echipei din Teleorman să deschidă scorul.

Dunărea a marcat două goluri nemeritate, care s-au dovedit însă decisive în stabilirea echipei care va evolua în noua stagiune în eșalonul de bronz al fotbalului românesc. Chiar dacă a fost periculoasă, atât în tur, cât și în retur, Roberto Ziduri a reușit să puncteze o singură dată, prea puțin pentru a trimite meciul măcar în prelungiri. Văzută drept victimă sigură, echipa lui Gusti Voinea și-a apărat demn șansele și a demonstrat că formațiile dâmbovițene se pot lupta cu echipe mai puternice și pot ieși cu fruntea sus din astfel de dueluri.

Din punctul meu de vedere, Roberto Ziduri merita mai mult. Consider că formația dâmbovițeană a arătat per total mai bine decât Dunărea Turris Turnu Măgurele și merita să evolueze în noua stagiune în Liga a 3-a. Ambițiile au fost mari, toată lumea și-a dorit promovarea, însă echipa lui Negriloaia va rămâne în Liga a 4-a. Rămâne de văzut ce își dorește formația din Ziduri de la următoarea stagiune, dacă o va lua de la capăt și va încerca din nou să promoveze sau dacă pretențiile vor scădea. Până atunci, jucătorii, staff-ul tehnic, administrativ și conducerea merită felicitări pentru ceea ce au reușit în acest sezon!

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale