Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.06.2023 00:07

Și-a apărat coroana


A A

Roberto Ziduri a câștigat Cupa României INATECH

Roberto Ziduri a câștigat Cupa României INATECH

* Echipa antrenată de Ionuț Olteiu s-a impus clar în finala cu Urban Titu, scor 4-0 (marcatori Cristian Niță 2, Cristian Cherchez, Valentin Enescu)

 

Roberto Ziduri rămâne cea mai galonată echipă a ultimilor ani din competiția județeană de fotbal. După ce în sezonul 2021/2022 a câștigat atât Cupa României, cât și campionatul Ligii a 4-a, echipa finanțată de Daniel Negriloaia a cucerit acum un nou trofeu.

Roberto Ziduri este regina Cupei României INATECH, faza județeană, după ce s-a impus clar în finala cu Urban Titu, scor 4-0 (marcatori Cristian Niță 2, Cristian Cherchez, Valentin Enescu). Disputată pe Stadionul Orășenesc Găești, finala Cupei României INATECH a fost urmărită de o asistență generoasă, numărul spectatorilor apriindu-se de 1000.

Lovitura de start a fost dată legendarul antrenor găeștean, Mimi Ionescu. Premiile au fost oferite de sponsorul competiției, Cristian Bădescu (managerul concernului INATECH), de primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore, și de președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru. Echipa lui Ionuț Olteiu le-a mai eliminat pe Olimpia Morteni (3-0), AFC Brezoaele (6-2), Gloria Bucșani (2-1) și Recolta Gura Șuții (1-0).

 

 

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A debutat Interliga Dâmbovița
Dublă criză la Chindia
Aninoasa și Cojasca au punctaj maxim la Liga a 5-a
Jocuri spectaculoase la Liga a 6-a
6 echipe cu același punctaj
Victorie pe Patrana
Au început lucrările la noul stadion
Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a
Rezultat negativ
Eșec dur pentru morenari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale