Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.08.2016 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Roata vieții

Roata vieții

COSTIN MIHAI


 

Plecarea lui Ciprian Iugulescu de la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște i-a afectat și poziția lui Marius Dobă, care nu a mai primit atribuții de team-manager la echipa de baschet. Dimpotrivă, a fost ofertat ca antrenor Cătălin Tănase, care a primit undă verde pentru a coordona proiectul baschetbalistic, iar acesta a anunțat că va lucra cu o echipă de încredere.

A menținut-o ca antrenor secund pe Volha Tămârgeanu, a ținut-o aproape pe Larisa Toma, ofertând și câțiva localnici, printre ei și pe Ioan Valerian, Cetățean de onoare al municipiului Târgoviște. Cum Tănase, Toma și Valerian au făcut o treabă excelentă la naționala de baschet feminin U16 a României, vicecampioană europeană B și calificată în grupa de elită, avem așteptări să reușească și la echipa de senioare a CSM-ului. Chiar dacă se feresc să o spună public, Tănase și Dobă nu mai sunt prietenii de altădată, iar șansele ca ei să devină din nou o echipă sunt, în opinia mea, foarte mici. Așa ar fi fost ideal, să lucreze ca doi parteneri, cunoscute fiind relațiile pe care le au la nivel baschetbalistic, însă dacă acest lucru nu mai este posibil, înțelept ar fi ca Marius să accepte realitatea și deciziile superiorilor. Dincolo de ieșirile sale necontrolate, Dobă are și merite la echipa de baschet a orașului, însă ar trebui să se gândească bine pentru ce a fost tras acum pe linie moartă. La fel și Andra Adiohos, pe organigramă șefa secției de baschet, în realitate doar un angajat în plus la club și la Primăria Târgoviște.

Nici ea nu pare să fie luată în calcul în ecuația reconstrucției de la baschet, dar nici nu va fi afectată, câtă vreme își va lua în continuare salariul. E trist că s-a ajuns la asemenea orgolii, care au spart prietenii ce păreau pe viață. Cum e neplăcut să afli că angajați ai CSM contactează jucătoare, pentru a le transmite să nu accepte oferte de la Târgoviște, întrucât echipa se va desființa. Apoi apar scurgerile de informații către indivizi hotărâți să distrugă clubul unde unii au dus-o ca împărații romani, iar acum forțează prăpădul. Jucătoarele vorbesc, agenții vorbesc, iar adevărul este unul trist. Dacă după toate acestea, unii mai au puterea să privească în ochii celorlalți și să aștepte propuneri de colaborare, atunci devin amuzanți. O retragere discretă era cea mai înțeleaptă alegere și ar fi lăsat deschisă posibilitatea unui parteneriat ulterior. Acum, cred că ușa s-a închis definitiv pentru cei care bagă strâmbe.

P.S. Din păcate, cei de la CSM Târgoviște care cunoșteau noile interdicții impuse de FIBA în cazul Dikeoulakos-Matic, nu l-au informat despre acest lucru pe antrenorul Cătălin Tănase, astfel că trei dintre americancele cu care se ajunsese la o înțelegere, nu mai pot fi transferate.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale