Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.09.2017 00:07

S-a jucat și etapa a 7-a


A A

Rezultatele înregistrate de juniorii republicani dâmbovițeni

Rezultatele înregistrate de juniorii republicani dâmbovițeni
Rezultate destul de bune în acest weekend la juniori U17 și U19

*La U19, echipele dâmbovițene au înregistrat două victorii și două înfrângeri

COSMIN SAVA


La finalul săptămânii trecute, s-au desfășurat meciurile etapei cu numărul 7 a Rundelor Preliminare pentru Campionatele Naționale de Juniori U19 și U17. Sunt implicate și echipe dâmbovițene, Chindia Târgoviște și GȘA Nucet fac parte din Seria a 8-a a celor două competiții, iar FCM Târgoviște și CSȘ Târgoviște evoluează în Seria a 18-a.

Două victorii și două înfrângeri la U19

Astfel, la Juniori U19, în seria a 8-a, Chindia a remizat cu Academica Clinceni (2-2), iar GȘA Nucet a fost învinsă de Juventus București (0-2). Chindia este pe locul 2 în acest moment, cu 16 puncte, iar Nucetul este pe ultimul loc, cu doar 3 puncte. În etapa următoare, Chindia joacă împotriva liderului Juventus București, iar GȘA întâlnește pe CS Balotești. Ambele meciuri se vor disputa în deplasare. În seria cu numărul 18, CSȘ Târgoviște a învins CSȘ Brașovia (2-0), iar FCM Târgoviște a trecut de Colțea Brașov (3-2). CSȘ este pe primul loc cu 15 puncte, iar FCM ocupă locul 4 cu 11 puncte. Etapa următoare, Clubul Sportiv Școlar joacă împotriva locului secund Colțea Brașov, iar FCM întâlnește Petrosport Ploiești. Ambele meciuri vor fi jucate de dâmbovițeni în deplasare.

Rezultate interesante la U17

În seria a 8-a, la Juniori U17 de această dată, județul Dâmbovița a fost reprezentat bine. Chindia a învins pe Academica Clinceni (9-3), iar GȘA Nucet a remizat cu Juventus București (1-1). Nucetul este pe locul 2, cu 16 puncte, iar Chindia e pe 3, cu un punct mai puțin. Etapa următoare, cele două echipe vor juca în deplasare, Chindia la Juventus, iar GȘA la CS Balotești. În seria a 18-a, CSȘ Târgoviște a obținut victoria cu CSȘ Brașovia (3-1), iar FCM a cedat în fața celor de la Colțea Brașov (0-18). Clubul Sportiv Școlar este pe locul 3, cu 15 puncte, iar FCM-ul este pe ultimul loc, fără punct adunat până în acest moment. Etapa următoare, CSȘ se deplasează la Colțea Brașov, iar FCM-ul joacă la Ploiești, cu Petrosport.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale