Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.08.2020 00:20

La Spitalul Județean de Urgență Târgoviște,


A A

Rezerve suficiente de materiale de protecție

Rezerve suficiente de materiale de protecție

❚ Avem rezerve pentru câteva luni bune și știu acest lucru de la managerul spitalului”, ne-a declarat liderul de sindicat de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), Claudiu Barbu, președintele Sindicatului Sanitas Dâmbovița.

 

VIOLETA STANCIU

 


 

În momentul de față, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) stă foarte bine la ,,capitolul” materiale de protecție și dezinfectanți! De la liderul de sindicat, Claudiu Barbu, am aflat că stocurile spitalului sunt asigurate pentru câteva luni bune de acum încolo, iar în caz de nevoie aprovizionarea se poate face imediat, fără niciun fel de problemă. Despre ,,explozia” cazurilor de infectări cu Covid 19, care sufocă spitalele, dar și pe salariații acestora, Claudiu Barbu consideră că principalii vinovați sunt oamenii care nu respectă regulile elementare și de bun simț. ,,Explozia de cazuri se datorează și nerespectării regulilor simple și de bun simț. Așa suntem noi, oamenii, respectăm regulile doar dacă avem pistolul la cap. Și perioada aceasta a concediilor când oamenii merg peste tot, la munte și la mare, este un factor hotărâtor în ceea ce privește această explozie de cazuri. Din punct de vedere al materialelor de protecție nu sunt probleme la SJUT, salariații au tot ce le trebuie. În acest sens am avut o colaborare foarte bună cu conducerea spitalului și vă pot spune că avem materiale pentru câteva luni bune și în cazul în care este nevoie întotdeauna se achiziționează. Deci la SJUT nu s-a pus problema lipsei materialelor de protecție sau a dezinfectanților sau tot ce ne trebuie nouă. Deci avem rezerve pentru câteva luni bune și știu acest lucru de la managerul spitalului”, ne-a declarat liderul de sindicat de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), Claudiu Barbu, președintele Sindicatului Sanitas Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

DSP a început distribuția vaccinului antigripal
Medicii veterinari, orientați mai mult după cabinete pentru animale mici
Adeverințele școlare pentru reintrarea în colectivitate
Telefon recuperat cu ajutorul unui jandarm
Măști de protecție pentru familiile și persoanele defavorizate
Întreruperi de energie electrică
DSVSA Dâmbovița, la un pas de achiziționarea a două aparate PCR
Crucea Roșie Dâmbovița a donat un aparat de ventilație Spitalului Județean de Urgență Târgoviște
Suspiciune de pestă porcină africană în Dâmbovița
287 de locuri de muncă Disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Curg amenzile de la UE...

...aplicate pe bune României. Numai că amărâta asta de țară nu este vinovată, ci falnica sa clasă „clasa politică” prin la fel de falnicii săi parlamentari a dat-o vesel în bară. Acușica câteva milioane de euro vor fi smulși din pușculița secătuită a țării pentru a îmbelșuga safe-ul de la Bruxelles. Haideți să vedem despre ce este vorba. Primul caz. 

[citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale