Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.04.2021 00:19

Editorial


A A

Revolta "huliganilor” patrioți

Revolta

GEORGE COANDĂ


După cum clocotește țara, zilele actualului guvern sunt numărate. Era de așteptat. Este „guvernul meu” care a reușit să-i asigure lui Klaus Werner Iohannis pe de o parte liniștea șederii sale la sfârșit de săptămână în sânul familiei la Sibiu, iar pe de altă parte un eșec. A adus națiunea română în stare de revoltă. Folosindu-se într-un mod criminal de pandemia de Covid-19, acest „guvern al meu” duce națiunea, pas cu pas, spre distrugerea finală la ordinul stăpânilor globalizatori de afară. În ultimele zile, măsurile luate de „guvernul meu” au cutremurat, și continuă să cutremure întreaga națiune. Sub faldurile Tricolorului, cu Biblia și icoanele în frunte, revoltați din toate colțurile țării s-au reunit în Capitala României distruse și dezamăgite pentru a trimite la plimbare guvernul liberalo-neomarxiștilor care nu se vrea dus nici în ruptul capului, guvernul care-și bate joc de pensionari și care evacuează bolnavi abia operați în cremenea nopții (a se vedea cazul halucinant de la Spitalul „Foișor”) pentru a face loc infectaților cu Covid-19 ca și cum până dimineața s-ar fi transformat într-un bombardament nuclear acest virus. Este vorba de o incredibilă barbarie. Dar și mai și este cum neomarxiștii #rezist din coaliția guvernamentală împroașcă cu vorbe hulitoare manifestanții care pe lângă revolta împotriva unor restricții aberante au, cu îndreptățire, și revendicări economice, dorind ca românii să-și ia țara înapoi. Și cu atât mai mult este de mirare cum, că i s-a urcat sângele la cap (ca să nu fiu acuzat de atac la persoană) l-am citat, CTP, adică Cristian Tudor Popescu, un jurnalist care se bagă precum o curcă beată cu capul în ecran, stricând seara telespectatorilor, a sărit cu gura la adresa manifestanților beștelindu-i în fel și chip, așa, ca să facă pe placul reziștilor neomarxiști care i-a făcut, nici mai mult nici mai puțin, huligani (!!!). Ce să-i faci, atât îi duce mintea întunecată de ură. Iar în fața revoltei „huliganilor” patrioți, în Palatul Victoria a intrat zâzania, liberalii uitându-se chioriș la camarazii #rezist.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale