Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.11.2022 00:15

AJPIS Dâmbovița a cerut:


A A

Retragerea licenței pentru trei centre de vârstnici

Retragerea licenței pentru trei centre de vârstnici

De la începutul acestui an, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Dâmbovița a făcut mai multe verificări în teren pentru a asigura calitatea serviciilor sociale oferite de centrele rezidențiale. Directorul executiv al AJPIS Dâmbovița, Bogdan Adrian Iancu, a transmis în cadrul unei intervenții ale sale că au fost efectuate inspecții la 71 de servicii sociale. Dintre acestea, 10 au fost evaluate pentru obținerea licențelor de funcționare, 30 de servicii sociale au fost inspectate pentru verificarea modului în care sunt respectate standardele de calitate, iar 31 de servicii au fost evaluate pentru reacreditare.

Se pare că trei dintre cele evaluate pentru reacreditare nu au trecut testul. Este vorba despre Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice de la Răcari, Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Uliești și Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice „Suflet pentru oameni”, din Târgoviște. Bogdan Adrian Iancu a transmis că centrele respective nu îndeplinesc toate condițiile pentru oferirea unor servicii sociale de calitate.

„Din cele 71 de servicii sociale, pentru trei servicii sociale, AJPIS, în urma analizării și aplicării punctajelor din standarde minime de calitate, am propus retragerea licenței de funcționare. Aici mă refer la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Răcari, Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Uliești, precum și Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice «Suflet pentru oameni» din Târgoviște. În urma acestor activități de verificare a serviciilor sociale, au fost dispuse un număr total de 210 măsuri, unele îndeplinite, unele în curs de implementare și îndeplinire. Cele trei centre nu îndeplinesc toate condițiile de oferire a serviciilor sociale”, a transmis Bogdan Adrian Iancu, directorul executiv AJPIS Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale