Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.09.2023 00:15

În comuna Dragomirești,


A A

Restricții temporare de circulație pe podul peste Dâmbovița

Restricții temporare de circulație pe podul peste Dâmbovița

Ștefan Khalil


La ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, s-a adoptat un proiect de hotărâre cu privire la instituirea unor restricții temporare de circulație pe podul peste râul Dâmbovița, situat pe Drumul Județean DJ 702D, în comuna Dragomirești. Această decizie vine în contextul în care podul a fost afectat atât de calamitățile naturale, cât și de lipsa lucrărilor de regularizare a cursului de apă.

Unul dintre aspectele majore care a condus la această decizie a fost preocuparea pentru siguranța publică, mai ales în ceea ce privește tonajul maxim admis pe acest pod. În urma evaluărilor efectuate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și reprezentanții ABA Argeș Vedea, s-a recomandat inițial reprofilarea și calibrarea cursului de apă. Aceste măsuri vor permite ulterior efectuarea unor investigații asupra unei pile afectate din infrastructura podului. De asemenea, este de menționat că există deja o expertiză în curs, care va contribui la determinarea gradului de deteriorare a podului și la stabilirea măsurilor necesare pentru a asigura siguranța circulației.

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infracțiuni... de weekend
Mesaj de solidaritate față de victimele violenței domestice
Activitate de educație pentru promovarea integrității
Peste 3800 de persoane și-au găsit un loc de muncă
A început campania de vaccinare la vulpi
Realocarea fondurilor pentru tichete CFR
Transport ilegal de deșeuri, oprit de polițiști
Ziua Porților Deschise la noul sediu al Judecătoriei
Ziua Mondială de luptă împotriva Bronhopneumopatiei Cronice Obstructive (BPOC)
Ziua Mondială a Diabetului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale