Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.10.2018 00:19

Editorial


A A

Respect pentru România!

Respect pentru România!

George Coandă


„Cer respect pentru România”. Aceasta a fost doleanța îndreptățită, și de un emoționant patriotism, a prim-ministrului Viorica Dăncilă, în răspunsul său – despre care mi-am mai exprimat părerea – la acuzele aduse guvernului PSD/ALDE de unul, Frans Timmermans, în hemiciclul Parlamentului European de la Strasbourg. Și, bineînțeles, în spiritul dreptului democratic la opinie, fără să mă fac partizan al PSD, am apreciat elogiativ acest raspuns, o adevărată Declarație de Independență a României. Și, în timp ce doamna prim-ministru își consuma cu demnitate și riguros cele 5 (cinci) minute alocate de „regizorii” de la vârful UE, l-am văzut pe acuzatorul Frans Timmermans răsucindu-și cu nervozitate țeasta pleșuvă, parcă ar fi fost o sfârlează bătută de vânturi hai-hui, evident fiind luat prin surprindere. Ar fi vrut ca Viorica Dăncilă să-și fi turnat din belșug cenușă pe cap. O surpriză a cuprins o bună parte dintre europarlamentari, și mai ales pe ăia belgieni și spanioli, dar și pe câțiva „#rezist” români, bolnavi de un imbecil oportunism, când Viorica Dăncilă a exemplificat cu recentele represalii de la Bruxelles și Barcelona, întru apărarea statului de drept și a unității naționale, jandarmii bătând ca la fasole, de te treceau fiori de spaimă pe șira spinării, și gazau la greu, de nu se mai vedea om cu om. Și nimeni nu s-a mai isterizat acuzator la adresa guvernelor de la Bruxelles și Madrid. Păi, cum să se isterizeze, normal, a luat de firească intervenția forțelor de ordine, e vorba doar de „lumea bună” occidentală, doar amărâții de români trebuie diabolizați și acuzați de toate relele, asta ca să se dea cu totul pe mâna hărpăreață a jefuitorilor din fostele puteri coloniale. Oribil este însă altceva, lipsa tembelă de patriotism a opoziționiștilor de sub pulpana lui herr Iohannis, care, parcă loviți de streche, au cerut/cer demisia Vioricăi Dăncilă pentru că… și-a apărat patria la Strasbourg, cerând respect pentru România. Ce-aveți, măi copii ai durerii? Chiar vreți să vedeți România hulită de vătafii de la Bruxelles? Luați și voi exemplu de la polonezi, unguri, cehi, și nu numai, care trec peste urile partinice și se unesc când trebuie să-și apere patriile în fața unora de-alde Frans Timmermans! Dar unde nu e minte, nu dă nici Dumnezeu!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale