Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.05.2019 00:05

Vicepreședintele Organizației de Tineret ALDE, secretarul general adjunct al ALDE, Tudor Tim Ionescu, a declarat la Târgoviște:


A A

Reprezentanții ALDE vor vota la alegeri, nu și la referendum

Reprezentanții ALDE vor vota la alegeri, nu și la referendum

*„Referendumul este pentru președintele Iohannis un exercițiu electoral prin care acesta încearcă să fure startul pentru alegerile din toamnă”, a declarat, la Târgoviște, secretarul general adjunct al ALDE, Tudor Tim Ionescu

*„Nu voi ridica buletinul de vot pentru Referendum, neconsiderând că acesta este un demers sincer și onest al președintelui Iohannis pentru combaterea abuzurilor în justiție, pentru o justiție independentă”, a mai spus Tudor Tim Ionescu

 

Violeta Stanciu


Reprezentanții ALDE nu vor vota la Referendumul din 26 mai 2019, convocat de președintele României, Klaus Iohannis în aceeași zi cu alegerile europarlamentare! Vicepreședintele Organizației de Tineret ALDE, secretarul general adjunct al ALDE, care este și consilier general la Primăria Capitalei, Tudor Tim Ionescu, a declarat la conferința de presă din această săptămână de la ALDE Dâmbovița că va merge să voteze, dar numai pentru alegerile europarlamentare, fără a ridica însă și buletinul de vot pentru Referendum. Același lucru se pare că îl va face și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care consideră că referendumul este de fapt o trambulină electorală a președintelui României, pentru alegerile din toamnă.

„Referendumul este pentru președintele Iohannis un exercițiu electoral prin care acesta încearcă să fure startul pentru alegerile din toamnă. Nu voi ridica buletinul de vot pentru Referendum neconsiderând că acesta este un demers sincer și onest al președintelui Iohannis pentru combaterea abuzurilor în justiție, pentru o justiție independentă. Este o poziție pe care și d-ul președintele Tăriceanu și-a exprimat-o... că nu va vota la referendum. Colegii mei din ALDE vor fi solidari în această decizie și această poziționare pentru că acest referendum nu are ca obiectiv independența justiției, ci este doar un obiectiv electoral, personal al d-ului Iohannis... Aș putea să invoc chiar instituții europene, gen Comisia de la Veneția, Parlamentul European care, în diferite recomandări pe care le-au emis, au susținut ca alegerile europarlamentare să nu se suprapună cu alte alegeri tocmai pentru a nu umbri importanța acestor alegeri europene. La fel, există recomandări ca organizarea unui referendum să nu se suprapună cu alte alegeri. Ei bine, iată dubla măsură și dublul limbaj al d-ului Iohannis care ne spune totdeauna să ținem cont de recomandările instituțiilor europene, dar iată că dumnealui în practică face altceva”, a declarat, la Târgoviște, secretarul general adjunct al ALDE, Tudor Tim Ionescu.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale