Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.01.2022 00:10

Liga I. Chindia Târgoviște-FC Voluntari 0-0


A A

Remiză în primul meci oficial din 2022

Remiză în primul meci oficial din 2022

* În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la 23 de puncte, iar acum se pregătește pentru duelul cu CS Mioveni. * Ultima ocazie a primei reprize a avut-o Droppa, dar șutul acestuia a fost reținut de portarul Chindiei. * Cea mai mare ocazie a partidei a avut-o Chindia, Butean a șutat din afara careului, mingea a fost deviată, a ajuns la Dani Popa, acesta a reluat din cădere, dar Mihai Popa și-a salvat echipa.

 

Sâmbătă, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, Chindia Târgoviște a disputat prima partidă oficială a anului 2022, în compania revelației din acest sezon, FC Voluntari. Partida a fost una echilibrată, ritmul jocului nu a fost cel mai ridicat, iar rezultatul, 0-0, este unul echitabil, chiar dacă formația târgovișteană a ratat o ocazie uriașă prin Dani Popa. În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la 23 de puncte, iar acum se pregătește pentru duelul cu CS Mioveni, o altă formație care își dorește să se îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului.

Repriză săracă în ocazii

Prima parte a fost una în care cele două echipe nu au riscat, preferând un joc la siguranță, iar rezultatul acestei strategii a fost o repriză fără ocazii prea mari. Prima șansă au avut-o oaspeții, dar Căbuz a intervenit sigur la șutul lui Droppa(22). Chindia a oferit replica prin Florea, dar șutul acestuia din interiorul careului nu a produs pericol mare la poarta echipei din Voluntari(39). Ultima ocazie a primei reprize a avut-o Droppa, dar șutul acestuia a fost reținut de portarul Chindiei(45).

Dani Popa, aproape de gol

Droppa a rămas cel mai periculos om al oaspeților și în partea secundă, dar mingea expediată de acesta din afara careului a trecut puțin peste poarta lui Căbuz(62). Cea mai mare ocazie a partidei a avut-o Chindia, Butean a șutat din afara careului, mingea a fost deviată, a ajuns la Dani Popa, acesta a reluat din cădere, dar Mihai Popa și-a salvat echipa cu un reflex de zile mari(73). Formația târgovișteană a încercat să dea lovitura în prelungiri, Florea a centrat bine din lovitură liberă, dar Pițian nu a reușit să ajungă la minge(90+2), iar partida s-a încheiat 0-0.

Caseta tehnică

Stadion: „Ilie Oană”-Ploiești. Cartonașe galbene: Iacob(82), Căpușă(83)/Droppa(15), Tamaș(70), Meleke(90+1). Au arbitrat: Cătălin Popa, Vasile Marinescu și Romică Bîrdeș.

Chindia: Căbuz – Căpușă(59 Butean), Pițian, Celea, Ad. Ioniță – Corbu(59 Sila), Dulca(69 Martac), P. Iacob, Popadiuc – D. Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Al. Vlad(46 Ricardinho) – Meleke, Droppa(85 Tavares) – Costin, I. Gheorghe(65 Budescu), Rață(73 Lopes) – Nemec(85 Fulop). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale