Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.07.2019 13:59

Liga 1. Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște 2-2 (2-0)


A A

Remiză cu multă șansă

Remiză cu multă șansă
Foto Facebook Gaz Mediaș Suporteri: Chindia

* Primul șoc al debutului la Liga 1 l-a reprezentat neincluderea în lotul pentru Mediaș a lui Cristi Cherchez, golgheterul echipei în ultimele patru sezoane

* Un șoc și mai mare l-a reprezentat prima repriză la Liga 1, în care nu am remarcat mare lucru în jocul Chindiei. Multe emoții, multe pase greșite, multe probleme la fundașii centrali, pe benzi, la construcție și în atac

* Într-un moment în care ne era teamă să nu ne facem de râs la debut, Mihai Neicuțescu (68) a arătat că Liga 1 nu e o sperietoare și nici Gaz Metan Mediaș

* Meritată, nemeritată, remiza rămâne în statistică și în memorie. Un rezultat bun, însă mai sunt foarte multe de reglat în jocul Chindiei. Să punem evoluția modestă a multor jucători pe seama tracului de debut, însă unii parcă nu-s de prima divizie

 

COSTIN MIHAI


Primul șoc al debutului Chindiei la Liga 1 l-a reprezentat neincluderea în lotul pentru Mediaș a lui Cristi Cherchez, golgheterul echipei în ultimele patru sezoane. O decizie curajoasă, dacă nu riscantă a lui Viorel Moldovan, depinde de interpretare, ținând cont de contribuția importantă adusă de „Cristiano” la ascensiunea Chindiei din ultimele sezoane. Un șoc și mai mare l-a reprezentat prima repriză la Liga 1, în care nu am remarcat mare lucru în jocul Chindiei. Multe emoții, multe pase greșite, multe probleme la fundașii centrali, pe benzi, la construcție și în atac. Punctul cel mai slab a fost Alexandru Benga, cu intervenții bătrânești la fazele din care Sergiu Buș (24, 43) a marcat ca la antrenament, să nu scriem ca în curtea școlii.

Neicuțescu, ce gol! Yameogo, ce circ!

Moldovan a realizat că nu merge mai nimic și i-a oprit la vestiare pe Liviu Mihai și Vadim Rață, însă nici opțiunile cu Franck Yameogo și Cristi Neguț nu s-au dovedit prea inspirate. Africanul a părut aterizat pe teren direct din Burkina Faso, așa a fost de aerian, încât Viorel l-a înlocuit degrabă, altfel era greu de crezut că reușea să termine meciul pe teren. Într-un moment în care ne era teamă să nu ne facem de râs la debut, Mihai Neicuțescu (68) a arătat că Liga 1 nu e o sperietoare și nici Gaz Metan Mediaș. Vârful adus de la Dinamo a făcut instrucție, ca la armată, cu Marius Constantin și Larie, pe care i-a culcat la comandă, după care l-a executat elegant pe Pleșca, cu un șut sănătos la colțul. Un gol care a fisurat siguranța afișată până atunci de oamenii lui Edi Iordănescu și care a dat semnalul că se poate mai mult. Și chiar s-a putut, după ce Droppa a confundat fotbalul cu handbal, iar asistentul Vlad Bîrleanu a indicat penalty, transformat de Ovidiu Bic (86). Chiar dacă medieșenii au forțat victoria, solicitând și ei un penalty la Neicuțescu, a ieșit remiză la debutul Chindiei în Liga 1, asta și pentru că Aioani a blocat poarta în partea secundă. Meritată, nemeritată, remiza rămâne în statistică și în memorie. Un rezultat bun, însă mai sunt foarte multe de reglat în jocul Chindiei. Să punem evoluția modestă a multor jucători pe seama tracului de debut, însă unii parcă nu-s de prima divizie. Un rezultat de moral pentru meciul de vineri, de la Ploiești, cu Viitorul Constanța (21.00), câștigătoarea Cupei și a Supercupei.

 

Detalii tehnice

Au marcat: S. Buș (24, 43) / Neicuțescu (68), Bic (86-pen)

Gaz Metan: Pleșca – Crețu, M. Constantin, Larie, Velisar – Roșu, Droppa – Sanoh (54 Fernandes), Olaru (82 Pleașcă), Chamed (75 Drăghici) – S. Buș. Antrenor: Edward Iordănescu.

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu – Rață (46 Yameogo – 73 Florea), Novac, L. Mihai (46 Neguț), Bic – Voduț, Neicuțescu. Antrenor: Viorel Moldovan.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 16.07.2019 20:40

Eu i-as propune lui Moldovan sa-l introduca titular pe Neciu in locul lui Benga ala din Brasov. Eu analizez bine jucatorii, nu vreau sa fiu rautacios, dar simt ce trebuie acolo unde nu merge ceva. Am si eu o varsta si cat mai traiesc vreau numai binele orasului asta in care traiesc de aproape 30 ani. Am cu inca aproape o data varsta...Insist cu Popescu asta in poarta...Nu am nimic cu nimeni...Sa-i introduca pe cei care a jucat mai mult cu ei in liga 2 ca se simt mai bine. Astia care au venit acum, eu unul nu prea ma impresioneaza vreunul din ei. Pe asta mic Neciu mi se pare mai rasarit. Mai ales ca vine de la Viitorul lui Hagi. Vrea sa se evidentieze probabil. Nu stiu ce prietenie este intre Moldovan si Hagi. Probabil ca ei discuta... Depinde ce intelegere au. Ei stiu mai bine...Eu daca as juca cu fratele meu as fi corect, nu ma impresioneaza nimic...Sunt din generatia aia de demult cum sunt si ei ca fotbalisti...Imi place sa fiu corect...Bafta !


Trimis de Anonim la 16.07.2019 20:17

Parerea mea la Ploiesti este ca ar trebui introdusi Florea, Neicutescu, Cherchez ca atacanti. Liviu Mihai la fel, este un jucator foarte bun. In aparare are de unde alege domnul Moldovan. In poarta la fel, il vad titular pe Popescu. Are experienta...Trebuie sa ne luptam sa luam macar un punct cu Viitorul. Moldovan trebuie sa- i mobilizeze sa incerce sa castige meciul. Cu suporterii targovisteni in spate se poate realiza orice. Mi-as dori o victorie cu Viitorul pt ca Hagi de la un timp a inceput sa se dea important. Mai merita cate un dus rece, nu ? I s-a urcat fotbalul la cap...Chindia trebuie sa creada in sansa sa. Hai Chindia !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale