Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.01.2022 00:12

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Regresul unei echipe performante

Regresul unei echipe performante

Unică la nivel național, poate și continental sau mondial, situația echipei de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște pare să nu-și găsească rezolvare. La aproape un deceniu după plecarea antrenorului grec George Dikeoulakos, echipa târgovișteană se menține sub interdicția transferurilor, astfel că suferă tot mai mult la nivelul rezultatelor.

Dacă, inițial, a ieșit din lupta pentru trofee, iar mai apoi chiar din primele patru, CSM Târgoviște agonizează acum în partea inferioară a Ligii Profesioniste de Baschet. Pentru moment, ocupă locul 8 din 13 competitoare, asta grație ultimului succes, cu Olimpia Brașov, reușit la un punct diferență. Pentru moment, întrucât e posibil ca formația târgovișteană să mai cedeze poziții, ținând cont de blocajul existent în dreptul transferurilor.

Din regina baschetului fenimin românesc, CSM Târgoviște a ajuns o echipă de pluton, care nu mai sperie pe nimeni și care câștigă greu, tot mai greu câte un meci. Până la urmă, nu e vreo tragedie, e doar o analiză sumară a regresului celei mai performante echipe din sportul dâmbovițean. Din păcate, jucătoarele părăsesc una câte una gruparea târgovișteană, care nu prea mai are ce să pună la loc.

În disperare de cauză, se apelează la sportive foarte, foarte tinere, unele talentate, însă insuficient pregătite pentru baschetul de primă ligă. Ce va fi de la vară, e greu de prognosticat. Până atunci, șansele ca CSM Târgoviște să rămână, cel puțin, în Top 8 sunt destul de mici.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cu ochii pe Chindia
Gloria Mănești este favorită la promovare
FRF a publicat topul celor mai bune 10 echipe din 2021
Campioni și recordmeni ai României se pregătesc la Târgoviște
Creștem și la înot!
Georgiana Filip nu uită traseul performanței
Chindia a revenit din Antalya
Victorie clară la volei
Mutare inspirată
Au interzis la transferuri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale