Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.01.2022 08:38

Semnal de la ultima ședință a CJPV Dâmbovița:


A A

Redeschiderea Spitalului Voinești, promisiunea autorităților locale!

Redeschiderea Spitalului Voinești, promisiunea autorităților locale!

*Autoritățile au promis că vor fi alături de pensionari în aceste demersuri și, foarte probabil, secția de la Voinești va fi redeschisă în luna aprilie a acestui an

 

Ștefan Khalil


La ultima ședință a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, președintele pensionarilor din Voinești, Dobra Napoleon a ridicat din nou problema redeschiderii Spitalului de la Voinești, secția exterioară a Spitalului Județean. La această întrunire a participat și conducerea județului, reprezentată de președintele Corneliu Ștefan, vicepreședintele Antonel Jîjîie și Prefectul județului, Aurelian Popa. Autoritățile au promis că vor fi alături de pensionari în aceste demersuri și, foarte probabil, secția de la Voinești va fi redeschisă în luna aprilie a acestui an.

Dobra Napoleon a explicat că în acest moment, clădirea se prezintă într-o stare foarte bună, aceasta este încălzită, urmând doar să se facă o curățenie generală în interior. Președintele pensionarilor din Voinești a mai precizat că și primarul localității, Gabriel Dănuț Sandu a luat parte la demersurile pentru redeschiderea spitalului, care este foarte important inclusiv pentru locuitorii comunei pe care o reprezintă.

,,Am avut numeroase ședințe la Voinești privind problema redeschiderii spitalului. Știm cu toții ce aglomerație se produce la UPU Târgoviște, mai ales după ce această secție de la Voinești a fost închisă în urmă cu doi ani. Atunci am fost anunțați că trebuie să se facă doar niște reabilitări, după care va fi redeschisă, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Eu am abordat această problemă de mai multe ori în ședințele de Consiliu Județean al Vârstnicilor, ni s-a promis din partea autorităților că totul se va rezolva, iar locuitorii din Voinești vor dispune din nou de această secție. La ultima ședință, atât președintele CJD, Corneliu Ștefan, cât și Prefectul Aurelian Popa ne-au promis că secția va fi redeschisă anul acesta. Din ce am înțeles noi, undeva prin luna aprilie  se va redeschide. S-a făcut și curățenie în interior, pentru că era totul un dezastru, vă dați seama după doi ani ce s-a găsit acolo…Sigur, va mai fi nevoie de îmbunătățiri, dar nu ar mai fi multe lucruri de remediat. Rugămintea noastră, a pensionarilor din Voinești este ca acest spital să fie redeschis cât mai repede. Ar fi un lucru nemaipomenit dacă acest lucru s-ar întâmpla în luna aprilie a acestui an”, a precizat președintele pensionarilor din Voinești și vicepreședintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, Dobra Napoleon.

Secția exterioară a Spitalului de la Voinești deservea nu doar locuitorii comunei, ci întreg nordul județului. De asemenea, nici secția Unității de Primiri Urgențe de la Târgoviște nu va mai fi suprasolicitată. Președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan a spus că secția va avea doi medici și tot personalul necesar pentru a fi asigurată o activitate cât mai bună.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare
Tinerii i-au cinstit pe Sfinții Martiri Brâncoveni
Dubai - laboratorul viitorului
Președintele Sanitas Dâmbovița reclamă o nedreptate făcută medicilor și asistenților medicali!
Direcția Agricolă Dâmbovița evaluează calamitățile produse de secetă
Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale