Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2021 00:18

Ieri, la Târgoviște,


A A

Rectificarea bugetului CLM, aprobat în ședința extraordinară

Rectificarea bugetului CLM, aprobat în ședința extraordinară

*Primul punct a fost pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pentru anul 2021. Acesta a fost aprobat cu unanimitate de voturi

*Totodată, a fost aprobată cofinanțarea proiectului ,,Consolidarea și reabilitarea Clădirii 1 a Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgoviște”

 

Ședință extraordinară fulger la Consiliul Local Municipal Târgoviște! Cu trei proiecte pe ordinea de zi, cei 18 consilieri aleși prezenți din 21 nu au avut nici un comentariu sau vreo completare în timpul ședinței. Primul punct a fost pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pentru anul 2021. Acesta a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Al doilea proiect a fost unul important pentru infrastructura culturală a municipiului Târgoviște. Acesta prevede cofinanțarea obiectivului de investiții ,,Consolidarea și reabilitarea Clădirii 1 a Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgoviște”. Fără să stea prea mult pe gânduri, consilierii au votat în unanimitate și pentru acest proiect.

Al treilea proiect și ultimul a fost despre o investiție foarte importantă pe zona educațională, care se refera la finanțarea de la bugetul local a cheltuielilor care nu se finanțează de la bugetul de stat, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a, pentru obiectivul de investiții ,,Extindere Reabilitare (Consolidare, Recompartimentare), Modernizare și Echipare Creșa Nr-ul 2”.

Și acest subpunct a primit toate voturile, iar consilierii aleși și-au urat să se vadă sănătoși miercuri la comisie, și joi, la ședința ordinară CLM, aferentă lunii septembrie 2021.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Demersuri pentru reabilitarea Școlii de Centru pe POR 2021-2027
Vizită ministerială surpriză la Automecanica Moreni!
Proiecte importante pentru dezvoltarea comunei Răzvad
Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate
Proiect pentru un nou spital județean la Târgoviște
Nori de proteste la Garda de Mediu
323 de locuri de muncă disponibile
Criza gazului rusesc: „România duce o politică de vecinătate foarte proastă în conjunctura actuală”
La Runcu se pregătesc proiecte de anvergură
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale