Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.02.2015 00:15


A A

Reabilitarea drumurilor, prioritatea nr. 1 la Niculeºti

Reabilitarea drumurilor, prioritatea nr. 1 la Niculeºti
Ca în majoritatea comunelor dâmboviþene, administraþia de la Niculeºti este preocupatã de îmbunãtãþirea stãrii drumurilor

P.D.


Administraþia de la Niculeºti acordã o atenþie deosebitã proiectelor de dezvoltare, în urma cãrora locuitorii sã beneficieze de condiþii moderne de trai.

Primarul Dorinel Soare a urmãrit ºi urmãreºte prioritizarea proiectelor. În primul rând se are în vedere reabilitarea reþelei de drumuri în satele Movila ºi Ciocãnari, dar pe agendã sunt trecute toate serviciile de utilitate publicã pentru locuitorii întregii comune. Totodatã, existã preocuparea permanentã a edililor localitãþii pentru unitãþile de învãþãmânt preuniversitar, respectiv grãdiniþele din Nicule ºti (douã), Ciocãnari ºi Movila, ºcolile primare ºi gimnaziale din toate cele trei sate.

Activitatea Cãminului cultural (deschis în anul 1942 în satul Ciocãnari), dar ºi a cabinetelor medicale ºi a Centrului de asistenþã medico- socialã este urmãritã de conducerea comunei. Din perspectivã istoricã, mai puþini cunosc faptul cã Niculeºtiul era recunoscut pentru „Drumul oilor” (pe actualul traseu al drumului judeþean, drum care cobora din munte, trecea prin Târgoviºte, spre porturile dunãrene).

De asemenea, comuna se mândreºte ºi astãzi cu o bisericã monument istoric, datatã 1800- 1804, ºi anume biserica din satul Movila, care poartã hramul Sfântului Nicolae.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Situație sumbrã la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvicã Dâmbovița Gestioneazã 45% din suprafața forestierã a județului
Tânãr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbãri pentru Complexul de Vânãtoare de la Bolovani
228 de locuri de muncã vacante în Spaþiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernãrii europene

A trecut neobservatã o remarcã a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului cã Uniunea Europeanã este „la limitã” în ceea ce privește gestionarea sa. "Existã deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune cã suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale