Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.11.2023 00:17

Consiliul Județean Dâmbovița a demarat procedura pentru...


A A

Reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ din Târgoviște

Reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ din Târgoviște

*„Valoarea totală este de 97 milioane de lei, sumă asigurată de Ministerul Dezvoltării, iar 2,6 milioane de lei reprezintă cofinanțare din partea CJD”

 

A fost semnat contractul privind reabilitarea Palatului Administrativ din municipiul Târgoviște, sediul unde funcționează Consiliul Județean Dâmbovița și Prefectura Dâmbovița! În urma acestui demers, în viitorul apropiat, clădirea va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare la interior, partea exterioară  urmând să  rămână neschimbată datorită arhitecturii specifice. Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, anul acesta se scoate la licitație proiectul, după care urmează procedura de achiziție publică, iar anul viitor... proiectul  tehnic.

„Acum un an am făcut un pas important prin care Palatul Administrativ a fost dat, prin hotărâre de guvern, Consiliului Județean Dâmbovița, un an de zile am făcut Studiul de Fezabilitate, acum o lună am semnat contractul de finanțare, valoarea totală este de 97 milioane de lei, sumă asigurată de Ministerul Dezvoltării, iar 2,6 milioane de lei reprezintă cofinanțare din partea CJD. Vom scoate la licitație proiectarea și execuția privind reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ. Clădirea va fi reabilitată în interior, vom schimba arhitectura anumitor birouri și bineînțeles vom face funcționale  birouri care în momentul de față nu au funcționalitate așa cum ne dorim. Acum vom vedea și cine o să câștige licitația privind proiectul tehnic și execuția iar cel care va realiza proiectul tehnic va veni și cu o gândire proprie, în afara a ceea ce ne dorim noi. La exterior, clădirea va rămâne la fel. Legat de interior vă pot spune că îmi o doresc o reabilitare, o reașezare mai modernă a tuturor birourilor. Anul acesta scoatem la licitație procedura de achiziție publică, durează cel puțin 6 luni, anul viitor... proiectul  tehnic. De asemenea trebuie să ne mutăm de aici, trebuie să găsim o locație pentru toți angajații, pentru Prefectură și CJD, pentru că ne mutăm cu totul de aici. Din experiența mea, cel puțin 2-3 ani va dura reabilitarea pentru că vor fi lucrări nu numai de  modernizare, ci și de reabilitare, de refacere a structurii de rezistență”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se conturează Manifestul 2024-2029
Târgoviștea, pregătită de iarnă
Copii din Târgoviște au cucerit inimile publicului internațional la balet
Loc de joacă în comuna Brezoaele
Reconstrucția tronsonului de cale ferată dintre I.L. Caragiale și Moreni
LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale